ויש לי פוסטר כזה גדול עם ג'יימס מקדימה על אופניים כאלה שחברה שלי הביאה לי מאנגליה [אני אוהבת אותך ליבת ^-^] ו..ו.. הוא כל כך מושלםםםם אבל אבל הפוסטר נהרס לי קצת ועבר עליו הרבה :<
אני יודעת איך את מרגישה... חברות שלי רוצות כבר להרביץ לי כי אני כל הזמן מדברת עליו...הן טוענות שיש לי אובססיה חמורה לבלונדינים... -תחלמי עליו בלילה- חחחחח זה קרה לי!!! נורא התרגשתי!! כי אף פעם אני לא חולמת-וזוכרת את זה לפחות- על אנשים שאני רוצה והוופ... הוא היה בחלום שלי והוא היה מושלמון כתמיד!
בהולנד כל הארץ מלאה בלונדינים..:\ הייתי שם שעליתי לכיתה ו' עכשו אני עולה לח'..~ מאז אני אשכרה מאוהבת בארץ הזאת.. כאילו אפילו המורה שלי יודעת שאני מתה עליה.. יואוווווו בלונדינים הורסים!! אבל עכשו מי שבראש שלי זה ג'יימס~!!~ אני יעשה הכל בשביל לפגוש אותו ועל הזזדמנות הראשונה אני קופצת!!!
החבר הקודם שלי היה (עדיין בעצם...חחח) הולנדי ושהייתי שם השתגעתי כי כולם נראו קופי הוא! זה היה ממש מפחיד... ואני מתכננת לטוס להופעה ולקפוץ עליו ברגע שאני אוכל!!! אני רק צריכה לחכות או למישהו לטוס איתי או עד שנה הבאה ואני לא יכולה לחכות שנה שלמה!!!
אגב לי אין חולשה לבלונדים אלא לבריטיםםםםםםםםםםםםם^%$# בריטים%^$# עושים לי את זה..חחחחחחחחחחח מכל בחינה שהיא אני אפילו בטעות נדלקתי על בריטי..כאילו מישהי אמרה לי "אפילו את נדלקת על בריטים!!!" ורק אז אמרתי "שיוו נכון" ומאז החלטתי שיש לי חולשה ענקית לבריטים ובינהם גיממממממממממממממממממממממס*&^%$#
כן! בלונדי עם עיניים כחולות ירוקות כאלה.. מזה מדהים!!! ואבא שלו מדרום אפריקה אז גם משם יש לו גנים בהירים...חחחח והוא פשוט עבר לביצפר שלי(יש לנו מלא ילדים מארצות אחרות בביתספר..)
אני ממש אוהבת את באסטד אבל אני חולה ומאוהבת בדאגי ממקפליי אני ממש אבל ממש מאוהבת בו! אני כל הזמן חושבת אליו ! אני לא יוכלה להוצאי אותו מראששששש helpppppppppppppppppppp
לי היה חלום על דני ממקפליי.. שאני זכורת.. כי אני אף פעם לא זוכרת חלומות.. רק אם מעירים אותי באמצע.. ואז זה לא כיף.. כי קוטעים לי את החלום.. אבל אני פשוט לא זוכת חלומות!
חחחחחח אני עם דאגי...כבר נשואים באושר חודש שלם...=] אממ גמני לא יכולה להוציא אותו מהראש...המצב קשה... ואתמול חלמתי עליהם (מקפליי ודאגי) חלוםםם ואני זוכרתתת הזה הפרטים: אז אני וחברה שלי באנו לשקם והיה שם יריד של להקות לא מוכרות כזה מחו"ל ואז אני שומעת מנגינה מוכרת...של room on the 3rd floor ואני מתקרבת כזה חשבתי סתם שמו...ואז אני רואה אותם!! את ארבעתם יושבים ומנגנים את השיר בגירסה אקוסטית...ואז באתי אליהם ולא יודעת למה אבל התחלתי לדבר עם הארי והתחבקנו ודיברנו מלא והסתובבו ביחד שם ואז טום בצטרף...וושאלתי איפה דני ודאגי והם אמרו שהם עסוקים קצת ועוד מעט יבואו ואז הארי הלך בלי חולצה (!!!) איתי והתחבקנו (מואחאחא) ואז הוא היה הנוח שלי..(נוח=שמישהו יושב ואני שמה עליו את הראש וכאילו שוכבת עליו וזה יוצא שהוא הנוח שלי!) ואז הם לקחו אותי לבית שלהם!!! חחח הם שכרו פה דירה בראשון במקום מוסתר ויפה כזה והלכתי לשם ודיברנו שם והי הכי כיף בעולם וכל הזמן חשבתי בחלום שאני חולמת שהם שם ואשכרה חשבתי זה קורה לי!! אררר אבל זה לאאא פשוט זה היה כל כך מציאותי כי מלא ידידם וחברות שלי היו גם בחלום...אז טוב היינו בבית שלהם ואז אבא שלי בא לקחת אותי משם ואז חזרתי הביתה ובערב לכתי למין מקום כזה כמו PITP שצמופיעות ם להקות גם...ואז הייתי מאחורי הקלעים כל הזמן איתם ואז זהו הלכתי לשבת עם דאגי והשתוללנו וצחקנו והוא חיבק אותי כל רגע...והנה השוס!!! הצתרפתנו!! גאדד זה היה כזה יפה!!! וטוב ואחרי זה עוד היינו ביחד והכול ועוד כמה פעמים התנשקנו ואחרי זה התעוררתי...יואו זה היה החלום הכי מושלם שחלמתי בחיים שלי!!!!
ייאאא איך אני מקנא בך אני עדין לא חלמתי על דאגי גם עם חלמתי לא שזכור ליי....... יאאא איזה כיף לך היתנשקתם..אבל עדיין אתם לא חברים אז אני יכולה עדיין לגנוב לך אותו בפעם הבאה שאני יחלום....חחחח