עזרה נואשת...!

nushghi

New member
עזרה נואשת...!

שלום לכולם! אני בן 20, בתול, בארון. אין לי בכלל ספק בזהותי המינית - הומו, אמנם קיוותי להיות דו, אבל אין לי משיכה מיוחדת לנשים... אחרי הרבה חשבון נפש החלטתי לא לצאת מהארון. אני יודע שיתכן שזו החלטה שגויה, אבל אני מקווה שתוכלו לכבד את החלטתי ולנסות להבין אותה. אחרי שקיבלתי את החלטה החלטתי לנסות לממש אותה ע"י יצירת קשר רציני עם בחורה. הבעייה הגדולה שלי היא החשש העצום מקיום יחסי מין - וזה בגלל החשש שלא יעמוד לי... אין לי שום בעית אונות, ואני דווקא מאוד אשמח להתנסות בחוויה מינית, אבל יש בתוכי חשש עצום שאני מרגיש שקשה לי להתגבר עליו, ובגלל זה לא הגעתי עד כה למצב אינטימי של ממש עם בחורה... אשמח מאוד לכל עזרה שהיא, תודה רבה וחג שמח!

theSman1

New member
יש הבדל בין להישאר בארון ללא להתממש!

אתה לא החלטת להישאר בארון. אתה החלטת להתעלם לגמרי מהנטייה המינית שלך. וזאת על באמת בחירה. רק חשוב שתזכור אותה לאורך כל הדרך - שהחלטת באופן מודע להתעלם מהצד הזה שבך. כאשר תהיה מגורה מינית (אפילו מהסיטואציה בלבד) יעמוד לך ותוכל לתפקד. אז אין לך מה להיות בלחץ. תשתדל להנות בזמן האקט והכל יהיה בסדר... אם בסופו של דבר לא יהיה לך טוב- אז שום דבר לא שווה את זה. תרגיש טוב ותהנה מהחיים זה הכי חשוב. שאלה אחת לפני סיום- הדבר שהכי מטריד אותך הוא הפרקטיקה של קיום יחסי מין. אני תוהה איך לא מטרידה אותך המחשבה של מה תרגיש בתוך הלב שלך בכל התקופה הזאת? שלפי דעתי תהיה מוגבלת בזמן, מכיוון שמעבר לרצון עז "להישאר בארון"- יש לנפש שלנו כוחות יותר גדולים להתגבר על רצון כזה או אחר. דברים שצריכים להתממש לרוב מגיעים לידי מימוש בשלב כזה או אחר. אי אפשר לעצור אותם יותר מידי זמן. הם דוחקים בך להוציא אותם.

עם הרבה כבוד הערכה וסימפטיה

אני קראתיח את הודעתך נעצבתי ואפילו אוכל לומר לך שמשהו התכווץ לי בפנוכו של הלב יש כמו שנאמר לפניי הבל עצום בין להיות בארון לבין לממש את מיניותך. אלו שני דברים נפרדים שלצערי חלק מהקהילה לא מבין שי ביניהם הבדל עצום. וכנראה שגם אתה מבלבל בין המושגים. להיות הומו אפשר להיות בראש גלי ולהצהיר על זה בכל מקום וחור ויש כאלו שמקיימים את הוויתם המינית כמות שהם אבל לא מפרסמים את זה ועסוקים בכל עת בהסתרה מין קנאות קיצונית לפרטיותם. אני בכלל נגד קיצוניות. אבל יחד עם זאת אכבד זאת. אבל ההחלטהשבחרת ואני אכבד אותה כי היא שלך ואנימאמי לשקחת בה המון חשיבה, מעלה בי המון שאלות: האם אתה מוותר? הרי כתבת "עזרה נואשת.., " עזרה למה? לממש את החלטתך? לתת לך גב לנטייתך המינית? ובכלל השאלה שעולה לי כעת? מה המחיר שאתה ובת זוגתך תשלמו בדרך? מה כל כך מפחיד אותך בהומוסקסואליות או בהחלטה שלך? כדי שנוכל לסייע לך להתמודד עם כל החלטה שאתה בוחר לקחת אנו [אני לפחות] צריכים לדעת מה בעיקר מפחיד ומאיים ומייאש? חג שמח.. ותרגיש טוב בכל אשר תבחר את דעתי האישית על החלטתך אני מעדיף לשמור לעצמי כי אין זה עינייני להתערב בחיי האחר

ריק בש

New member
תנסה לחוות כמה שיותר

העיקר הוא שלא תתקע במקום. תנסה לחוות את העולם. גם את העולם ההטרוסקסואלי. גיל 20 הוא גיל מוקדם לקבל החלטות מכריעות לגבי החיים.

אבל הבחור שלנו כתב שאין ספק שהוא הומו

אם הייתה לו משיכה לנשים אז זה היה סיפור אחר... לא חבל על הבחורה שתצא איתו, ואז אחר כך תתאכזב לגלות שהוא לא נמשך אליה כי הוא הומו? לדעתי גיל 20 זה הגיל האידיאלי לחוות את העולם, להכיר את עצמך, מה אתה אוהב ומה לא, מה המטרות לשנה-שנתיים הקרובות, וכו'

רסקול

New member
קראתי כמה פעמים את ההודעה שלך

קראתי אח"כ את תגובות הכותבים כאן. רק אחד התייחס לבעיה האמיתית, לדעתי, שאתה מעלה בהודעה- בבקשת העזרה - איך גורמים לכך שבעיית האונות שאין לך, תהפוך לבעיה שיש לך - כלומר, איך תיצור זקפה עם אשה, כשאר נשים בכלל לא מענינות אותך. אז יש לי הצעה מתוקה בשבילך - בטח יש כמה גברים שאתה נמשך אליהם בטירוף, תפנטז שאתה שוכב אתם כשאתה שוכב אתה. בהצלחה. לגבי ההחלטה שלך, מי אני שאשפוט אותך, רק קח בחשבון שכל המחלות המצביעות על מתח נפשי עמוק יופיעו אצלך די מהר.

למעלה