עזרה נואשות.

Eloola

New member
עזרה נואשות.

עם כל הפוזה של מכירת ירושלים שאני מתיימרת לקחת על עצמי <<, אני חייבת דחוף למחר, אם אתם מכירים חנות שאני אוכל לקנות בה חולצות מטאל [לא לי, אל בהלה...] [בי-ם] . אני נורא נורא נורא נורא אודה לכם. תודה לכם אנשים טובים.

Alladin007

New member
תשובה

בעיר יש חנות בשם TREND ויש שמה חולצות מטאל מכל המינים.

Eloola

New member
אני יודעת! חיפשתי!

נשבעת. אבל..אבל... לא מצאתי. שם של רחוב יש...? ובטרנד הנחמדים אין, הכל רק בוב מארלי ובוב מארלי. [חטאתי פעם עם הפפרז משם...]

אבד זנב

New member
אולי זה מאוחר מדי,

אבל חשבתי עלייך היום,ושאלתי, והפנו אותי לחנות בשם ufo שנמצאת ברחוב אגריפס (מעל המדרחוב,בהמשך של מלך הפלאפל) [בדקתי,ויש שם :]

SaXy LaDy15

New member
נצל"ש....שאלה חשובה...כנסו-->

אני עכש עולה ל-ט'...ויש לי בעיה אדירה...זה לא חדש שהבתי ספר בירושלים הם ממש על הפנים..עכשיו אני לומדת ברנה קסין ובבסוף כיתה ט' אני יצטרך לעבור ביה"ס כי שם זה רק חטיבה....ואני ממש מתלבטת לאיזה ביה"ס לעבור.ץ.מישהוא בגילאים משו כמו שלי יכול להמצליץ לי על משו???חשבתי על בויאר אבל זה מדריש מלא עבודה ולחץ....חשבתי על גימנסיה אבל אמרו לי שזה ביה"ס על הפנים והוא גם רחוק ממני,חשבתי לעבור לתיכון של רנה קסין שזה במרחק כמה צעדים מאיפה שאני לומדת אבל יש שם מלא פרחות וערסים,חשבתי על לידה אבל אמרון לי שיש שם מלא סנובים ומתנשאים......מי שיכול...עזרו לי...בקשה זה ממש חשוב אני בדילמה קשה!!!!!!

המלצות

1)ליד-ה לא כ"כ נורא. עדיף סנובים על ערסים
2)בית ספר דרור 3)חשבת על המסורתי? זה יכול להתאים, אמנם יש שם ערסים, אבל יש שם גם מכל הסוגים.

נ.ב.

דרור זה אמנם דתי, אבל לא אכפתלהם אם את לא.
בעצם... שווה לבדוק את זה, אני לא בטוח.

בתור אחת שעוד דקה וחצי (או שלוש בג

בגרויות) מסימת בויאר אני יכולה להגיד שבויא רלא דורש הרבה מאמץ. אני לא משקיעה שיט, אומנם הציונים שלי בשלוש שנים האחרונות ירדו אבל שוב זה בגלל חוסר ההשקעה. קצת השקעה והיה טוב.. לחץ, לחץ בבויאר מריגישם רק בסוף יב' כי לפני זה לא עושים בכלל בגרויות ו90% מהבגרויות נופלות על יב (עכשיו הם מנסים לשנות את זה..) אבל גם התקופה הזו עוברת. בעיה בבויאר שמפריעה לי אישית- רוב המורים (אני לא אגיד כולם כי יש כמה
) לא מחנכים לערכים ומה שחושב להם זה הציונים, רק שתעברי בבגרות, רק שתעברי אותה והממוצע ציונים של בית הספר לא ירד חלילה... שוב, לא כל המורים כאלה, יש כמה אחרים שעושים את העבודה בשביל כולם ויש מידי פעם מורים שרוצים לשנות אבל תוך שנה בורחים כי הם מבינים שלא ילך להם ויש כאלו שלא מלמדים משהו ומחנכים לערכים ויש כאלו שעושים את העבודה שלהם כמו שצריך (אותם אני אוהבת.)

SaXy LaDy15

New member
טוב ברור שלכל ביה"ס יש ת'חסרונות

שלו...אני עדיין צריכה לחשוב על זה טוב....תודה רבה על כל העוזרים!!

just green

New member
היי היי!

אני מלידה
גם אני עברתי לשם רק השנה, וגם לי אמרו שיהיו שם סנובים וכו'. אחרי שעברתי ראיתי שזה פשוט ב-ו-ל-ש-י-ט, בלידה, כמו בכל מקום אחר, יש אנשים כאלו ויש אחרים, אל תכליל. ובניגוד לביצפר הקודם שלי, למורים איכפת ממך שמה. אני אישית די מרוצה ממנו.

oasis147

New member
ליד"ה ממש לא ככה.

גם לי אמרו שיש סנובים, אבל הם בכל מקום, אם תחפשי אותם :). אני לא מרגישה שיש פה סנובים, להפך, אנשים ממש ידידותיים. מה שבטוח, ערסים אין, יש איזה חמישה בכל שכבה, אבל לא מרגישים בהם יותר מדי.

ixmix

New member
לא תלכי עם החברים שלך כי יש ערסים

במקום אליו אתם הולכים? - נשמע לי תבוסתני, פחדני ולא רציני. לאן אני הלכתי ללמוד ולאחר מכן ללמד - למקום שאני רואה בו בית, למקום שנותן ערכים - ולא רק לימודים. לרנה קסין, כמובן. את מוזמנת לקבוע איתי פגישה ולחשוב ביחד, אני עוסק גם בהשמה, ומכיר את רוב בתי הספר בעיר. נ.ב. בהנחה שעוד תהיה הרשמה.

Eloola

New member
מקפיצה +ניצלוש.

שלום לכם ותודה על העזרה עד כה. גם אני שמעתי המון פעמים את השם UFO אבל לא הייתה לי כתובת מדוייקת. תודה למי שהזכיר כאן שזה ברח' אגריפס. מעולה יצא אגריפס מכיוון שזה מתאים לי מאד, אבל אני אשמח לכתובת מדוייקת או לפחות תיאור כלשהו של האזור. עכשיו, מישהו יודע לגבי המחירים של החולצות? טווח המחירים..? סליחה שוב על ההטרדה , פשוט הנושא דחוף נורא.
תודה לכם אלה.

למעלה