עזרה - מתקן לסלילי תפירה

• פותח הנושא lame
  • פורסם בתאריך

lame

New member
עזרה - מתקן לסלילי תפירה

שלום לכל משתתפי הפורום החביבים! אני מחפשת מתקן ל-120 חוטי תפירה: הכוונה למין לוח, לא משנה מאיזה חומר, או כמה לוחות מחוברים בצורת מדרגות, שיוצאים מהם מעין "שפיצים" עליהם מלבישים את חוט התפירה, כדי שניתן יהיה לאחסן את החוטים בצורה מסודרת ונגישה אני מחפשת את המתקן עבור חמותי שחיפשה וחיפשה בכל הארץ אולחם לא מצאה כזה מתקן (יש לה משהו דומה שקנתה מחו"ל לפני שנים רבות) תודה מראש לכל המשיבים!

מאוד לא מומלץ ופתרונות יצירתיים

מתקן פתוח מאוד לא מומלץ שכן החוטים מתמלאים אבק ומתבלים מחשיפה לאור במקרים של חוטים שיש בהם ניילון או כותנה במקום זה אפשר להתאים מתקנים אחרים וזה תלוי בגודל הסלילים כמובן. לסלילים ביתיים אני משתמשת במה שהיה פעם מתקן לאיכסון קסטות, בדרך כלל רוחב החרכים מתאים בדיוק לסלילים יותר גדולים, אפשר מגירות פלסטיק זולות של כתר פלסטיק, הסלילים בדיוק עומדים שם ואפשר לראות את הצבעים אם רוצים דווקא על הקיר, אפשר לקנות ארון אמבטיה זול, בדרך כלל הם צריך מאוד ומתאימים לרוחב של סלילים גדולים, ועל הדרך מרויחים גם מראה. גם מתקני הדיסקים של איקאה מתאימים אם תולים אותם לרוחב, ואז גם מרויחים מדף למעלה בהצלחה

lame

New member
תודה רבה אבל...

זה לא פתוח לגמרי-יש לו מכסה. יש לה משהו שהיא מרוצה ממנו כבר שנים ופשוט רציתי לדעת אם יש מקום בארץ שמוכרים את זה מוכן, ואכן - לפני שאצטרך להזמין במיוחד מנגר. יש חנויות ייעודיות לצרכי תפירה?

שש שבע

New member
שנים השתמשתי במתקן שבעלי הכין לי,

פלטת עץ ועליה כל 5 ס" (לסלילים קטנים) או כל 8 ס"מ(לסלילים גדולים) תקועים מספמרים, לקטנים מסמר 7 לגדולים מסמר 10. היום כשאהי עובדת כמעט רק עם לבן נתתי אותם. החברה שמחה מאוד.

למעלה