עזרה- מתנה לרקדנית.

L U Z I A

New member
עזרה- מתנה לרקדנית.

ביום חמישי לחברה שלי יש יומולדת 21, שזה די מכובד. עכשיו היא רקדנית, וחשבתי לעשות לה משהו שקשור למחול (כמובן). אז בהתחלה רציתי ללכת על איזה שהוא רעיון שראיתי בפורום, שכאילו לקחת נעל פוינט משומשת מאיזו שהיא חנות ולשים בה ממתקים ואז לכתוב על הנעל מזל טוב או משהו כזה... אז דבר ראשון- מישהי אולי יכולה לפרט לי על הרעיון קצת יותר? ודבר שני אם זה לא ילך אז אני צריכה את עזרתכן לחשוב על משהו אחר...

../images/Emo20.gif יש לי כמה רעיונות..

ואין לי כל כך מה להוסיף על הרעיון שהצעת.. לדעתי אם היא רוקדת קלאסי או מודרני או כל דבר אחר- אתה יכול להכין/לקנות דיסק מיוחד לריקוד, או עם שירים שהיא אוהבת לרקוד איתם (ואם היא אוהבת קלאסי אז בכלל אין בעיה כי את יכולה לקנות לה דיסק ממש עם הסדר של הבאר ומנגינות והכל).. זה מתנה ממש יפה לדעתי.. ואפשר להוסיף לזה מחזיק מפתחות של נעל פוינט (שקונים בכמעט כל חנות ריקוד..). אפשר גם לקנות לה עגילים ושרשרת של רקדנית.. גם נורא יפה.. או המתנה הכי נפוצה ואידאלית- בגד ריקוד! בגד גוף חדש, עם עיצוב יפה..ה-מתנה.. מקווה שעזרתי =]
אהה ועוד משהו, גם אני הייתי רוצה חברה כמוך שתתכנן לי ככה מה להביא לי.. איזה חמודה את!~!

L U Z I A

New member
אני לא כ"כ חמודה

כי אני כ"כ נזכרת ברגע האחרון שזה נוראי. תודה רבה על הרעיונות, הדיסק ממש נחמד אבל כבר יש לה דיסק כזה. הבגד גוף קצת נדוש, אבל אולי אני באמת אחפש עגילים ושרשרת... תודה רבה!

מורני666

New member
../images/Emo60.gif

אם את מחפשת משהו מקורי ולהכין לבד או משהו כזה, תקני גופיית ריקוד ותציירי עליה עם צבע בד [טוליפ] משהו שאת חושבת שמתאים לה... אני הייתי שמחה לקבל מתנה כזו

L U Z I A

New member
ובמחשבה שנייה...../images/Emo15.gif

גאוני. כבר מתחילה לחשוב על כותרות.

מורני666

New member
חח אני שמחה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

עדיף גופיית סבא כזו ולא גופיית סטרצ' ...

למעלה