שלום לכם הנזקקת הנל זו אני והנה
סיפורי: לפני כ-13 שנה התגרשתי מבעלי ונותרתי עם 2 ילדים, את הדירה מכרתי כדי לא להתבייש עם בני משפחתי שחתמו לי על משכנתא וכך נותרתי בלי דירה חתמתי ערבויות למשפחה ולחברות בעבודה, אך הם לקחות הלואות ומשכנתאות וידעו מראש כי הם לא עומדים לשלם, הכל נפל עלי במשך השנים לא היתה לי משכורת כל מה שקיבלתי הלך להוצאה לפועל , היה לי בעיות בתשלומים הושטפים שלי, שכרתי דירה לי ולילדי ומהעבודה ניסו כל פעם לעזור לי בהלוואות שונות. הכרתי בחור וחייתי איתו ונולדו לי 2 ילדים אך הסתבר שהוא היה יותר גרוע מהראשון סיבך אותי על ימין ועל שמאל בענייני כספים. נפרדתי ממנו. קיבלתי דירה מעמידר - והייתי צריכה לשלם כל חודש סכום של 700 ש"ח בגלל שחודשיים לא שילמתי אזי עומד כנגדי היום צו הוצאה מהבית ב-20/10/04 לאן אלך עם ילדי אני לא יודעת מה לעשות? עשיתי איחוד תיקים הורידו לי כל חודש 1000 שח ממשכורתי, אבל החוב בהוצאה לפועל הלך ותפח וכל פעם היה לי עיקול במקום אחר השוטף שלי היה על הפנים כי היו לי שוב עיקולים ולא היה לי מאיפה לשלם. לפני כ-4 שנים עשיתי פשיטת רגל - עו"ד שעשה לי בזמנו איחוד תיקים עשה לי פשיטת רגל, הוא לא היה מומחה בנושא ולא ייצג אותי בבית המשפט ושוב הייתי אמורה לשלם 1000 ש"ח לחודש אך כל משכורתי - מה שנשאר ממנה לאחר הורדות כולל הלוואות שהיו לי מהעבודה היה 2300 מזה הייתי צריכה להתפרנס ולפרנס את 4 ילדי הסתבכתי לא יכולתי לשלם לפשיטת הרגל, ופשוט ביטלו לי אותה עקב כל הבלאגנים האלו חזרתי לחיות עם אבי ילדי וניסיתי לייצב את מצבי אך ללא הועיל עץ עקום לא מתייסר- הוא עשה הלוואות בשוק האפור ועד היום רצים אחרי כולם ויש לי המון בעיות והוא כרגע בכלא לשנה ז"א בדצמבר אמור להשתחרר שלחו אותי מהעבודה למשרד לייעוץ כלכלי והוא שלח אותי לעו"ד לראות האם עם כל החסכונות שיש לי בעבודה (סדר גודל של 80000 ש"ח אני יכולה לגמור את כל התיק (החובות היום מצטברים בערך של 2.500,000 ש"ח) אבל הוא צריך 3000 $ בשביל העבודה ואם אני יכולה לגייס עוד כ-70,000 ש"ח כדי שהוא יסגור את התיק לגמרי. אז אני שואלת: מאיפה אביא לו כסף שאין לי? האם צרותי ותלאותי יגמרו פעם בגלל שחתמתי בתום לב? האם ילדי שעוד מעט הגדול משתחרר מצהל (12/04 והשני ישתחרר ב-9/05 ושני ילדי הקטנים בני 11, 9) אשמים בכל זה ואין לנו זכות להתקיים בכלל? יש לי משכורת שנשארת ברוטו לאחר הורדות 7000 ש"ח אבל בגלל ההלוואות לצרכים אישיים מהעבודה - אני מגיעה למשכורת של 2300 ש"ח - ומזה אני צריכה לפרנס את ילדי - איך אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות ? מה אני עושה עם צו הוצאה מהבית מעמידר - אני פוחדת שלא יהיה לילדי ולי איפה לשים הראש את המים ניתקו לי מספר פעמים וכרגע עוד השבוע עומדים לנתק לי את המים איך אסתדר מה אעשה? המצב שלי על הפנים אינני יכולה לסבסד עו"ד אז בבקשה תנו לי עיצה או כיוון מה לעשות כי אני כבר נואשת אני לא יודעת מה לעשות רק לחשוב על הגרוע מכל - אני חושבת שאם איעלם או אתאבד יעזרו יופי לילדים שלי לכל הפחות יהיה להם בית לישון ואוכל לאכול וזה מצב הכי הכי טוב כרגע מהמצב בבית שאין מה לאכול ואוטו טו לא יהיה איפה לישון? מחכה לתשובה דחופה ביותר ננה הנואשת והמיואשת [