עזרה-משחק הג'דאי

אופק411

New member
עזרה-משחק הג'דאי

נמצא בשלב 2 ולא מצליח לעבור אותו. עד כמה שהבנתי צריך למקש את חדר ההפעלה. יש למישהו עצה או איך עוברים את השלב הזה? תודה מראש על העזרה

The silver star

New member
סגנון השאלה מקשה מאוד

על אנשים שרוצים לענות לך תשובה, אפילו לא כתבת את שמו המדוייק של המשחק. אם אני צודק ואתה מדבר על jedi outcast, אז במידה והבנתי נכון לגבי המיקום שלך, אתה אמור לפוצץ את המנגנון בשני שלבים. 1. לפוצץ את הרשת האדומה שמסביב. 2. לפוצץ את הצינור עצמו. הדרך הפשוטה ביותר לעשות זאת [לדעתי] היא להדביק פצצת מגנט ולברוח חזרה. ברגע שהמתקן יפלוט אנרגיה המוקש יתפוצץ והמטרה תושמד, אל תתפתה לפוצץ את המוקש ביריה, זה לא יעבוד. אגב, משום מה יש לי תחושה שאתה נמצא בתוך החדר למעלה, אתה אמור לפוצץ את המנגנון ממתחת לחדר, לא מהכניסה הרגילה מלמעלה. הכניסה לשם היא דרך צינור מתנייע [נכנס ויוצא] שנמצא מתחת למעין מרפסת שצופה על הנחל הירוק ההוא, אתה אמור לזחול דרך הצינור עד לחדר המנגנון. זהירות! כשתתקרב בתוך הצינור לחדר, אם המתקן יפעל, אתה תפגע מהאנרגיה.

The silver star

New member
אפרופו jedi outcast,

אני היחיד שחושב שהמשחק הזה הוא משחק קשה? (לפחות יחסית למשחקים אחרים) ומה דעתכם באופן כללי על ג'די אקדמי? (אני אישית לא שיחקתי בו)

Darth Tomer

New member
אהבתי את ג'דיי אקדמי

אני לא יכול להשוות לקודמים כי לא שיחקתי בהם.

Katzomoto

New member
לא רק אתה...

אחד המשחקים הכי קשים וגם הכי מהנים ששיחקתי בהם, הרבה יותר מאתגר מאקדמי שבא אחריו, למרות שגם הוא כיף.

אופק411

New member
The silver star פגעת בול במשחק...

סליחה שלא כתבתי את שם המשחק במדיוק. איך אני מגיע לצינור הזה? ניסיתי כבר את כל הכיוונים והדרכים. תודה ענקית מראש

The silver star

New member
תשובה במאוחר,

אתה עומד לפני מפרץ שיש על המרפסת, הצינור יוצא בדיוק מתחת למפרץ כשהוא פתוח. כשהצינור יצא אתה נופל אליו דרך המפרץ [תיזהר לא ליפול למטה] ואז כשהצינור נכנס חזרה יש לך מעין מדריגה שאתה נעמד עלי כדי לא ליפול לכיוון הנחל, ומשם אתה יכול להיכנס אל תוך הצינור. אם לא מצאת את המרפסת אין לי מה לומר, כי אני לא זוכר את המיקום המדוייק שלה. חוץ מזה שהיא צופה על הנחל הירוק ההוא היציאה אליה היא מתוך אחד החדרים, אין למרפסת שום כיוון אחר שאפשר ללכת אליו, בכל מקום אתה נופל, רק חזרה לחדר מאחור, או אל הצינור.

למעלה