עזרה מקולגות

SimplyMe1

New member
אני חושבת שקראתי על הסיפור שלך

עוד כשכתבת עליו אז.. חרא של בוס,אבל לפחות יצא טיפל'ה פייר עם זה שהחזיר לך. הוא יכל להיות סופר מניאק,ולהשאיר את השקית של הטיפים אצלו..התפטרת אחרי המקרה הזה?

לא התפטרתי בעקבות זה

אני מניחה שאם הוא לא היה מוכן להחזיר לי את הכסף הייתי מתפטרת, אבל אחרי שהוא החזיר לי אותו הבלגתי והמשכתי. התפטרתי 3 חודשים אחרי זה, בעקבות הידרדרות של המקום שהובילה לכך שהיו הרבה פחות לקוחות ובאופן ישיר, פחות טיפים, ואת ההשלמות קיבלנו באיחור ורק אחרי נדנוד. הבוס הזה היה לא בסדר מכל הבחינות, הקטע הזה היה עוד כלום לעומת הקטעים האחרים שלו...

SimplyMe1

New member
הבנתי אותך

כשהייתי בצבא,ובמיוחד בחודשים האחרונים בבסיס הפתוח והגהנום שברחתי לעבור אליו,הבטחתי לעצמי שבאזרחות אני לא אגיע למצב שאצטרך לריב עם האחראים מעליי,ואין דבר כזה שיסנג'רו אותי,ושברור שאם מישהו עושה לי קטע מסריח כמו שהקצינה שלי הרבה פעמים עשתה לי(הייתי בת חיילת פשוטה יחידה במדור שלנו),אני פשוט עוזבת את המקום. לפעמים חוסר הכבוד והזלזול שמופגן כלפי העובדים לא עושה שום חשק לתת שירות טוב ללקוחות שקונים ויושבים אצלנו..הבוסית אחראית לזה בעקבות היחס המזלזל והפראנואידי שלה כלפינו..אבל צריך להמשיך למשוך כמה שיותר בעבודה,זה עד שיימאס לי ואני אתפרץ עליה ויפוטר. אנשים כמו הבוס שלך הם חארות גם בחיים הפרטיים שלהם לדעתי.מתוסכלים באופן רציני ומוציאים את זה על העובדים בכך שהם מחפשים כול מיני סיטואציות להקניט.

Osnatz1

New member
תמיד עוזרים..

במיוחד עכשיו כשאני כבר בלי חונך אבל עדיין ממש חדשה ולא יודעת הכל כלכך טוב.. כמובן שגם במה שאני יכולה לעזור אני משתדלת.. מקס' אם כל הנציגים לידי באמצע שיחה ולא כלכך אפשרי להתחיל לשאול, מתקשרים לבכירים

למעלה