עזרה מסטורמי

galeynaama

New member
עזרה מסטורמי

למרות שזה עדיין קצת רחוק מתכננים להפליג במונטנגרו בין התאריכים 16 עד 22 לאוקובר יש מצב לתחזית לפחות צפי של גשם, או שקעים גדולים תודה מראש

הטווח רחוק מדי

בטווחי תחזית כאלה, אפילו אם אני מצליח לראות מפות חזויות, רמת הדיוק שלהן נמצאת בסביבות ה-10% או פחות, אז לא משנה אם אני רואה כרגע שירד שם גשם או שלג, רוב הסיכויים שהתחזית הזו לא תתממש.. ביום ראשון הבא אוכל לתת הערכה למה שצפוי.

galeynaama

New member
אוקיי תודה אני אמתין ואתן לך תזכורת שוב ביום

ביום ראשון

Offer60

New member
בקשה קצרת מועד

אנחנו בדרך מקורסיקה לנאפולי, בכוונה להגיע בסופ"ש למסינה ולעבור לכיוון קטניה. כרגע ים פלטה, רוח צפונית מזרחית 6-8 קשרים שמענו על שקע מתקרב אלינו מהצפון? מה הלו"ז שלו והאם תהיה השפעה חלשה יותר בדרום איטליה? יש תחזית מעודכת לאזור מסינה ודרומה לסופ"ש המתקרב?

שקע מתקרב אליכם. בשביעי לחודש עננות. ובימים

לאחר מכן שקע. רצוי לא להיות בו .חתימה טובה.

תחזית לאיטליה

השקע האמור מגיע מצפון לדרום איטליה במהלך יום שישי, השפעתו תורגש בדרום איטליה עד יום ג' עם רוחות ממוצעות של 30-35 קשרים בגלל "זנב" שהוא משאיר ממערב. עיקר המשקעים יורגשו במהלך שבת וראשון. הערה קטנה- תחזית שכזו שווה הרבה מאוד כסף בשוק (ב MET OFFICE הבריטי יגבו ממך 18 ליס"ט לא כולל מע"מ פר תחזית). המעט שהייתי מצפה משייטים בפורום שפונים אלי ומקבלים תחזיות בחינם זה לפחות לפנות אלי כמו לבן אדם ולא כאל מכשיר נאווטקס שרק צריך לפלוט את התחזית.

galeynaama

New member
חברים סטורמי צודק ואין מה להוסיף - אתה איש

יקר שעושה עבודת קודש בשירות החינמי שאתה נותן לחברי הפורום.

סטורמי אתה צודק.

אתה עושה שירות גדול ואמרתי לך זאת בעבר.אתה מוערך בפורום במקצועיות. שתהיה לך שנה טובה. אתה עושא שירות שלא יסולא בפז.

Offer60

New member
יחס שווה יותר מכסף

סטורמי היקר, התחזיות שלך שוות הרבה יותר מפאונדים.... תודה רבה וצרור חבצלות ים

galeynaama

New member
תזכורת לסטורמי, אזור מונטנגרו בין התאריכים 16

ועד 22 לאוקטובר האם ניתן לחזות בשלב זה את התחזית מבחינת שקעים, גשם, וטמפרטורה? תודה מראש וגמר חתימה טובה

למעלה