עזרה מסוג אחר

אילנית03

New member
עזרה מסוג אחר

שלום לכולם, מזה כמה שנים שאנחנו כמשפחה עושים מאמצים רבים כדי ללמוד להתנהל כלכלית נכון ולכן אני מבקשת את עזרתכם במציאת עבודה והישארות מעל קו המים ועלייה למעלה.
תודה.
ואלו הם פרטיי:
שמי אילנית ואני בת 38 ומחפשת עבודה מהבית.
במקצועי אני מטפלת מוסמכת לילדים מגיל 0-3 ועם ניסיון של כ 20 שנים של עבודה עם ילדים בחתך הגילאים הזה. לפני מספר שנים אף היה לי משפחתון.
לאחר שבתון של כשנה וחצי אני מחפשת תחומים נוספים שאני טובה בהם להתפתח ולהתקדם, בנוסף אני בעלת משמעת עצמית גבוהה, מוסר עבודה גבוה ויכולת ללמוד במהירות תחום חדש ולהתמחות בו.
הידע שיש לי במחשבים, אינטרנט, שיווק אינטרנטי וכו' רחב ואני מוכנה/ רוצה ללמוד ולהרחיב אותו.
בעברי אף שימשתי כמזכירה ומתוך כך למדתי לעבוד עם תוכנות שונות על המחשב, ניהול יומן אינטרנטי, ניהול צוות עובדים, מעקב אחר תשלומים שונים וניהול משרד.
אני יודעת שבכל התחומים אותם ציינתי ניתן לעבוד מהבית ולאחר ניסיונות רבים בלמצוא עבודה וללא הצלחה מנצלת את הבמה הזו ומבקשת מכם עזרה.
תודה לכל מי שיוכל לעזור

tamirzak1

New member
אם הבעיה היא כלכלית אין מנוס מלחזור

ולפתוח שוב משפחתון.
כמעט ואין סיכוי להשיג עבודה במשכורת סבירה כמו הכנסה ממשפחתון.
משפחתון (לרוב דרך הרשת המקומית ומשרד התמ"ת , אפשר גם פרטי) מכיל 5 ילדים בגילאים האלה בדיוק.
כל מה שצריך זה חדר בבית שפנוי בשעות העבודה.
5 ילדים כפול 1700-1800 ש"ח לילד , משאיר אותך עם כ-7000 ש"ח נטו בחודש.

זו ההמלצה שלי.
הרבה מאיתנו היינו שמחים לעבוד בעבודות "כיפיות". אבל חלום לחוד ומציאות לחוד.
גם אם תמצאי עבודה בשכר מינימום , זה עדיין כמעט חצי ממטפלת משפחתון.

והעיקר , מה שתחליטי , בהצלחה.

אילנית03

New member
תודה על ההמלצה

במשפחתון ההכנסה היא לא נטו, ישנן הוצאות שונות גם כאן (ביטוח, אוכל וכו') אני לא מחפשת את העבודה כדי שיהיה משהו כייפי אלא כדי לעבוד ולנסות להתפתח. הנסיבות שבגללן אני מחפשת עבודה מהבית לא רק כלכליות. כלכלית אני מחפשת עבודה. מהבית בגלל סיבות נוספות.

למעלה