עזרה ממש קלה ב-PHP

שְׁבָא

New member
עזרה ממש קלה ב-PHP

יש לי קובץ COUNTER פשוט לגמרי, שמעלה את המונה באחד בכל כניסה לדף. אני מבקשת קובץ דומה שמאפס את המונה. קלי קלות אבל אני לא יודעת לעשות את זה...תודה.
<? function counthit() { global $hitcount; $pagename = $_SERVER['PHP_SELF']; $countertxt = 'counter.txt'; $err = '<font color="red">Could not write to file. Make sure you you have write permission</font>'; // if file doesn't exist, attempt to create it if (!file_exists($countertxt)) { $fp = @fopen($countertxt,"w"); if (!$fp) die($err); fclose($fp); } $fp = @fopen($countertxt,"r+"); // read in the page values and look out for current page $cnt = 0;$hitcount = 0;$found = false; while ($line = fgets($fp)) { $data = explode(':',$line); if ($data[0] == $pagename) { $found = true; $hitcount = (int)$data[1]+1; $cnt += strlen($data[0])+1; break; } $cnt += strlen($line); } // page was not found, so add it if (!$found) { if (is_writable($countertxt)) { fwrite($fp,((filesize($countertxt) == 0)?'':"\r\n").$pagename.':0000000000000001'); $hitcount = 1; } else die($err); } // page was found, so update its count else { if (is_writable($countertxt)) { fseek($fp,$cnt); fwrite($fp,str_pad($hitcount, 16, '0', STR_PAD_LEFT)); } else die($err); } } ?>​

N i X

New member
תמחקי את הקובץ

וזה ייצור לך אחד חדש מאופס.

שְׁבָא

New member
את זה אני דווקא יודעת

אבל זה אומר שאני צריכה להיכנס ל-FTP בשביל זה. כל מה שרציתי זה במקום להעלות את המונה ולכתוב את המונה החדש לקובץ, לכתוב לקובץ 0. אבל או שהחברים כאן לא יודעים, או, מה שיותר סביר, לא בא להם לענות. אז אאלץ להסתדר כבר בעצמי. תודה...

oved_m

New member
לא שאני ממש מומחה אבל

פשוט אולי לשנות את HITCOUNTER ל 0 לפני הרישום (הכתיבה מחדש לקובץ) ולתת לו שם חדש

N i X

New member
אז כניראה אנחנו לא מבינים אחד את

השני... ביקשת לאפס את המונה, הבאתי לך פתרון, את רוצה פתרון בPHP בלי הכנס לPHP? בבקשה: (למרות שאינני מבין את העצלנות...)
<?php unlink($countertxt); ?>​

golanet

New member
לדעתי..

לכי למסמך הטקסט counter.txt ושני שם את הנתונים, צריך להופיע לך המספר שם עם מספר הכניסות, פשוט שני את זה ל0. נ.ב -> את צריכה להוריד את המסמך מהשרת, לעדכן את זה ל-0 ולהעלות את זה שוב לשרת. בהצלחה!

golanet

New member
שְׁבָא ...

סליחה, לא ראיתי את התגובה השנייה שלך.. כי פשוט מה שאמרתי, זה בדיוק מה שאמרת בתגובה השנייה. בהצלחה.

למעלה