עזרה ממש חשובה בבחירת קורס ! בבקשה

kramer3

New member
עזרה ממש חשובה בבחירת קורס ! בבקשה

אני מנסה איכשהו לבנות מערכת נורמלית לשנה ג' אז אם מישהו יכול להגיד לי - איך כלכלת עוני ואי שוויון ? וגם - אם היה לכם כלכלה אורבנית עם אלפרוביץ - אז איך זה ? וכמובן - המלצות לקורסים בתנ"ך, בלי נוכחות, קלים ואמריקאים - יתקבלו בברכה תודה רבה שנה ב'

marinaghost

New member
כלכת עוני וא"ש סבבה לגמרי

אבל הדעות חלוקות בעניין. כל חומר הקורס נמצא באתר האגודה (שלחמן המלך), אז אין צורך להיות נוכח בכיתה. (אולי רק להשלים דברים שהוא מחליט פתאום ללמד). המבחן אצלנו היה עם חומר פתוח והסיבה שהיו ציונים נמוכים זה מכיוון שפשוט לא היה זמן לפתור את המבחן כי המבחן עצמו היה מאוד קל אך היה בנוי ל-3 שעות ולא לשעתיים. אמרו לי שמועד ב היה יותר נוח מבחינת הזמן. החומר קל ודווקא דיי מעניין. בהצלחה

IUB

New member
כלכלת עוני וא"ש:

הקורס לא קשה, לגבי המבחן - פעם המבחן היה אמריקאי והשנה הוא החליט לעשות אותו פתוח. הבעיה היתה שבמועד א הוא לא העריך נכון את הזמן ועשה מבחן ממש ארוך עם הרבה סעיפים ששדורשים חישובים ארוכים. הוא לא הסכים לתת הארכת זמן ואמר שיתן פקטור, שהוא באמת נתן אבל זה לא עזר (לי לפחות) כי הוא הוריד הרבה על כל טעות. במועד ב היה אותו מבנה של מבחן אבל עם פחות סעיפים ועם זמן סביר בהחלט והציונים היו סבבה לגמרי למיטב ידיעתי (אני שיפרתי בשהפרש ממש גדול ממועד א וזה לא שלמדתי הרבה למועד ב') בקיצור, אם הוא למד את הלקח ולא יעשה שטות חדשה אז זה סבבה, השאלה אם הוא לא יעשה שטות אחרת... בהצלחה בכל אופן !

למעלה