עזרה מכנית

• פותח הנושא rech
  • פורסם בתאריך

rech

New member
עזרה מכנית

יש לי אי אר וכל בלימה/זעזוע יש הרגשה שיש משהו משוחרר-מעין הדרגתיות כזו-מישהו זרק לי שיכול להיות שהלכו מיסבי היגוי-לפני המוסך-יש למישהו רעיון אחר?? כמה כסף???? תודה מראש

C O L T

New member
אפשרי

קשה ככה לנחש מה זה, יכול להיות גם אחד מצינורות המזלג עקום, או כל מיני דברים אחרים. מיסבי היגוי - אפשרי בהחלט, אם זה הגיע למצב קיצוני. יש לגשת למוסך, כמה שיותר מהר, זה יכול להיות מסוכן. החלפת מיסבי ההיגוי - זה משהו כמו אלף שקל, תלוי איפה עושים ולמה מחליפים. מקוריים יקרים, כך גם מוסך היבואן. תחליפיים? אין לי נסיון, אבל אולי זה יכול לחסוך הרבה כסף, ללא הפסדי איכות.

Pumi

New member
אלף?../images/Emo5.gif

מסיבי היגוי, בסביבות ה 300-400 שקל עשיתי (עד כמה שאני זוכר, לא יותר מזה). מסיבי גלגל גם באיזור. וכן, ממליץ לפנות למוסך שיעשו בדיקה. רק בקש לראות מה דפוק לפני שהם מחליפים לך.

C O L T

New member
טוב, אז היה נשאר לו קצת כסף ../images/Emo3.gif

מה לעשות, אופנוע כמו VN לא נותן מדד מדוייק, כנראה. זה המחיר שהמוסך המרכזי שך מטרו מסר לי פעם, וזה המחיר שירד ממחיר האופנוע, בהתאם, כשקניתי. אני שמח שזה לא כזה סכום כבד - ואם זה כך, זה נותן עוד סיבה להחליף מיסבים.

או פשוט לקפוץ למוסך.

הוא לא תיאר איפה הרעידות. אבל כשמסבי היגוי הולכים(בER)או משוחררים מרגישים את זה בכידון תוך כדי בלימה. זה לא בהכרח מה שפותח השירשור מרגיש.

Pumi

New member
כשמסיבי היגוי של המשולש הולכים

מרגישים את זה בצורה של כאילו הכידון "נתקע" כשמסובבים אותו, וזה מורגש כך כי נוצרת מעין מדרגה במסיבים. אם יש קליקים כאלו, אז המסיבים לא הדוקים מספיק. אם יש הרגשה שהגלגל עצמו זז בבלימה לא כמו שצריך, יכול להיות שזה מסיבי הגלגל. את זה תרגיש בבלימה שהגלגל הקידמי זז לו לבד, או בנסיעה הוא לא זז ישר כמו שצריך. בכל אופן, למוסך, שיעשו שם נסיעת בדיקה ויגידו מה הם מרגישים.

C O L T

New member
נמאס מההזנחה

וכתבתי כבר כמה וכמה הסברים. אם וכאשר יהפוך מקום נעים לשהות בו - אני אהיה גם שם, ועוד רבים אחרים וטובים, אני בטוח. בינתיים - למה כולם משם לא עוברים לכאן?

יש לי חבר

איש יקר מהעבודה-אדיר רצון המלך-שבעזרתו חיזקנו את הבורג המרכזי-לא יודע איך קוראים לו-ועכשיו כבר אין חופש-השאלה היא למה השתחרר...

KIPII

New member
../images/Emo66.gifCOLTTTTT

מה אחי ברחת חחחחח לא נורא אני מבין אותך מה נשמע? תגיד אולי אתה יכול לעזור לי ? אני מחפש תיכנוני מסלול (תיכנון של מסלול) כי אני רוצה לבנות מסלול יש לי את הכילים מאיפה אני יכול למצוא תכנון כידי שהמסלול יהיה מקצועי !!!

risr04

New member
זעזועים בבלימה

יכוך להיות מדיסקים עקומים. במיוחד אם אתה משתמש במנעול דיסק ומנסה לפעמים להתחיל לסוע כאשר הוא נעול. זה מעקם את הדיסקים והכל רועד בבלימה. ניתן אולי לישר. יותר בטוח להחליף.

למעלה