עזרה מכם

shelly420

New member
עזרה מכם

אובחנו אצל זימן. מנסים לעכל את גזר הדין. מבינים שצריך לקחת את עצמנו בידיים. זה לא פשוט. הרבה דמעות נשפכו בביתנו בזמן האחרון.הגענו לפורום בהמלצת ידידה. עדיין קשה לקרא ויותר מזה לכתוב. אז בשלב זה פסיביים.בכל זאת נשמח לעזרה בנושא קלינאית תקשורת. המליצו לנו על רונית ולגרין. ראינו שהיא כותבת פה בפורום אבל זה עדיין לא אומר כלום על הכישורים שלה כקלינאית. בננו בן שנתיים וחצי.לפנות אליה? טובה? נחמדה לילדים? להורים? ואם לא אז למי? שלי

dinr

New member
רונית וולגרין

מעולה, מקצועית, אנושית, אינה מבזבזת זמן!!!!! שווה אם יש מקום.

רק לפני שבוע הכרתי את הפורום

למרות שהבן שלי אובחן לפני חמישה חודשים רק השבוע הכרתי את הפורום וזאת בעקבות הכתבה עם דניאל עמית בערוץ 2, הרגשתי שאני ממש חייבת לומר "כל הכבוד" לאמו עמליה, ואחרי חיפושים נרחבים הגעתי וזה כמו להגיע לעיר מקלט.... ביומיים הראשונים רק קראתי מה שכותבים, בכיתי המון וכל הזמן אמרתי לעצמי "זה לא יאמן הן ממש מדברות מגרוני". אז מוזר ככל שזה יישמע, אני שמחה גם בשבילך שמצאת את הפורום כי בים החששות והקשיים זה סוג של עוגן. בהצלחה רבה.

batman56

New member
ההתחלה אולי קשה, אבל

בהמשך תלמדו להשקיע ולקטוף פירות. כל ילד בקצב שלו. מאחל לכם הצלחה ושתשקיעו המון המון אהבה בילד. אצלנו זה עזר. אין מה להשוות בין מה שהיה כשהצטרפנו לעולם הזה לבין מה שיש לנו עכשיו. הילד הוא היום - האור בחיינו.

shelly420

New member
שלום

אני ממש מקווה שאתם צודקים ושבמשך הזמן מצליחים להתרכז בעבודה מעבר לבכי. כרגע אני עדיין לא מסוגלת. תודה לעונים לי. האם יש כאלה שיכולים לעזור לי עם השאלה שלי לגבי טיפול אצל הקלינאית רונית וולגרין?

laura ashley

New member
ברוכה הבאה

הדמעות והקושי זה משהו שיישאר אתכם עוד די הרבה זמן , אז אל תתייחסו אליהם כגורמים מפריעים, כי כולנו פה עושים ובוכים, ( יש תקופות שיותר ויש תקופות שפחות
זה חלק מהחיים שלנו ) גם אני בהתחלה לא הייתי מסוגלת לקרוא פה ברצף וכל ערב של קריאה המשיך ללילה ללא שינה ויום של בכי אחריו אבל עם הזמן... הקושי הזה פחת עד שנעלם והפורום הזה הציל אותי ונתן לי כוון ודרך בימים שלא ידעתי מה לעשות מרוב צער ופחד מהעתיד. לגבי רונית- אני לא מכירה אותה באופן אישי, רק מקריאה בפורום, והיא נשמעת מקסימה, חכמה, רגישה, והיא עובדת ברוח השיטה ההתנהגותית אם אני לא טועה אז בשבילי היא היתה הקלינאית האידאלית לו הייתי גרה בארץ. אני מציעה לכם לנסות ולקבוע פגישה, להתרשם בעצמכם, ואז להחליט.... בהצלחה ותחזיקו מעמד, עוד יבואו ימים יותר יפים, ויש חיים מעבר לעצב ולקושי. ❀❀

תקוות

New member
אני והפורום

גיליתי אותו מההתחלה וכל פעם הייתי מכבה ובוכה ומקבלת מן "שוק" כזה, לא יודעת איך להסביר.....לכתוב?לקח לי איזה שנה וחצי עד שכתבתי את ההודעה הראשונה. כפי שאמרו לך כאן: בוכים ועושים, לפחות חלק מהזמן. וכקודמי אומר שהילדה שלי, היא האור בחיי, למרות שיש לי עוד ילדים שממש מתפתחים לפי הספר. מתוקים שלי

XYZYX

New member
../images/Emo207.gif מחפשת קלינאית מעולה

באיזור כפר סבא. דחוף! אשמח להמלצות תודה רבה

דונטלה1

New member
מכירים היטב את השלב הזה...

אין ספק שקשה לשמוע את זה בהתחלה, ומותר לכם להתאבל ולהתעצב. זה בהחלט לא קל. אני יכולה לאמר שחוץ מהעשיה, כמובן, מה שמאוד עזר לי היה לחלוק עם החברים הקרובים. קיבלתי כל כך הרבה תמיכה ואהדה שמאוד עזרו להעביר את התקופה הראשונית הקשה. אחר כך גם מתחילים לראות התקדמות, ומתחילים להכנס למסלול עם כל הטיפולים והכל נראה קצת יותר נסבל. בהצלחה רבה.

shelly420

New member
תודה רבה

תודה רבה לאלה שענו. אתם באמת מאד נחמדים ועוזרים.

למעלה