עזרה מכם

Cell313

New member
עזרה מכם

המצב שלי בנהיגה ממש גרוע.. אני בסביבות שיעור 50, ויש לי המון המון פאקים בנהיגה, כל פעם שטות או טעות אחרת שהמורה מעיר לי (אתה מתהמה בצמתים, למה לא עברת נתיב , למה אתה לא עולה לרביעי, בלמת חזק מדי, תרד כאן לראשון, אתה זורק את הקלאץ' וכו') ויש לי טסט בקרוב.. והמורה החליף לפני יומיים את הקלאץ' ועכשיו הקלאץ רך וקשה לי נורא לשחרר אותו לאט, עשיתי איתו שיעור אחד וכמעט שהאוטו נכבה מספר פעמים. אני פשוט הולך לראות את הכישלון.. אני כבר לומד נהיגה 5 חודשים והמצב שלי גרוע, ולמורה כמעט שאין טסטים, ואם אני לא עובר את זה.. אני יכול לחכות עוד הרבה הרבה עד לטסט אחר :S אם יש לכם טיפים\דרכים לנחם אותי אשמח..

ChilD SouL

New member
אהמ...

אם הנהיגה שלך כ"כ גרועה - למה המורה מגיש אותך לטסט
לא חבל
אני חושבת שאם המצב הוא כפי שתיארת אותו, רצוי שתחכה עם הטסט ותיקח עוד שיעורים. עדיף לקחת יותר שיעורים ולהשתפשף יותר על הכביש [ולשפר את הביצועים יחד עם זאת] מאשר לגשת לטסט, לשלם כמה מאות שקלים ולהכשל ואז בין כה וכה לקחת עוד שיעורים.

ertert15

New member
אולי הבעיה במורה שלך גם...

אולי המורה שלך פתאום נעשה יותר מדי פדנט בנהיגה רק כדי לפגוע לך בבטחון והכל:\.... שמע אומנם אני עברתי טסט 1 לפני איזה שבוע ומשהו בל עדין לא אחרי 30 שיעורים,אלא 40 ומשהו(כן תצחקו..). אני אומר לך המורה שלי היה פשוט חרא הוא מרח אותי בכוונה וגרם לי לחשוב שאני נוהג חרא רק בגלל דברים קטנים שהוא חיפש בכוח. נכון נהגתי טוב מאד ובטח שבטסט,לא נכבה לי מנוע ועשיתי הכל טוב אבל תמיד הו מצבים של טעות פתאומית כזו והוא עשה מזה סיפור.... הקיצר מה שאני מנסה להגיד והולך סחור סחור זה שהמורה כנראה סתם מנסה לפגוע לך בבטחון... ועקב זה אתה נוהג גם גרוע... בהצלחה בהמשך:)

למעלה