עזרה מכם בבקשה!

עזרה מכם בבקשה!

אני זקוקה לעזרה ממכם. שמעתי במקרה על מסע אופניים, "ת'ור דהישראל" כזה שיערך ב-15 לחודש הזה (כלומר ביום שני הבא)- ממטולה עד אילת ב-24 שעות, כעידוד לתחבורה לא מזהמת , ידידותית לסביבה. בכל מקום, זה נשמע לי ממש מגניב ומהנה וישר אמרתי אני חייבת לעשות את זה. אבל כמו שקורה לי תמיד התחלתי לחשוב על זה ולמצוא לעצמי מכשולים. קודם כל איך אני יגיע למטולה? מאיפה אני ישיג אופניים ואיך אני יסחוב אותם איתי עד למקום המיועד? אולי אני לא אהיה מסוגלת לעשות את זה? איך אני יחזור מאילת? וכו' וכו' אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני מטרידה אותכם בכל הבעיות האלה.. הסיבה היא שאני חושבת שהמכשולים האלה הם סתם במוח שלי,סתם דברים שאני מציבה לעצמי כדי למנוע מעצמי לעשות את מה שאני רוצה ואוהבת, אבל הוא אתגר. מה אתם מציעים לי לעשות? אני חושבת גם יש בי פחד מסוים מיוזמה כזאת על דעת עצמי. איך להתגבר על כל זה ובאמת לעשות את זה?!

יה-יה

New member
יש לי רק מלה אחת לומר לך:

מ ז ד ה ה לא אכפת לך שאני "אנצל" את התשובות שתקבלי, לטובתי גם, נכון? תודה על השאלה
יה-יה

נכון שזה מדהים

שאת רוב התשובות שאנשים מחפשים.. הם כבר יודעים בעצמם? את יודעת שאת רוצה לעשות את זה את יודעת שהדרך היא פשוט ללכת ולעשות את זה.. מה את מצפה שיגידו לך?
לכי על זה.

kesem amiti

New member
How important is this for U../images/Emo35.gif|כלני

Can you imagine the feeling on that bike when the beauty of the entire country goes through your eyes and senses???
Can you imagine the feeling you´ll have once you reached Eilat? That awesome physical sensation after the body has worked to its fullest and you achieved something that you thought you couldn´t do?
or perhaps, it´s just not so important for you?
Who cares if you finish or not?
hmm... ad kan

יעל :-)

New member
קסם!!

בעקבות התיאורים שלך כבר התחלת לגרום לי גם לרצות לעשות את זה
הממ...הנסיון שלי עם אופניים זה נסיעות לזמן קצר בשכונה (וגם זה היה לפני שנים), אבל נהניתי לקרוא את ההודעה שלך.
יעל

יעל :-)

New member
בת ההרים!

אני לא יודעת כמה ביררת על מסע האופניים הזה עד עכשיו, אבל את יכולה מהר מאוד לקבל תשובות על חלק מהשאלות שהטרידו אותך. ישנו שרשור בפורום אופניים שבו שאלות ותשובות על ה"טור ד'ישראל" שעליו דיברת. אמנם האירוח שהיה כבר הסתיים, אבל יש שם תשובות לשאלות שבטוח יעניינו אותך. וישנו אתר המספר הכל על המסע וכולל את כל הפרטים הדרושים. אנשים בוחרים קטע מתוך המסלול שבו הם רוצים לרכב ולא צריך לעשות את כל המסלול. כך שאולי אפילו תמצאי משהו קרוב לבית, וחלק מה"מכשולים" שמצאת לעצמך כבר לא יהיו רלוונטים. שיהיה בהצלחה בכל בחירה שתבחרי!

mimeli

New member
בת הרים היקרה!

גמאני מוצאת את אצמי הרבה במצב שאני רוצה לעשות בעצם משהו וישר מתחילה אם ה"ואם...? ואם...?" לעט, לעט למדתי ולומדת 1. לצחוק על עצמי..מה אני כ"כ לחוצה? מה קרה? 2. לא להתרגש מזה. 3. ללכת עם הקול הפנימי שלי...מה אני באמת רוצה? 4. לשחרר את כל הפחדים וספקות האלה, שנובעות בד"כ מהאגו. 5. לזרום, פשוט לזרום..אני משטדלת להגיד לעצמי תמיד:" אם הדבר הזה(שאני מתלבתת/ רוצה/חושבת עליו) מיועד לי, אני אסיג/ אקבל/ אעשה אותו. (יש ספר מקסים , "מי הזיז את הגבינה שלי?" שמדבר על התמודדות עם שנוים. אבל לצורך הזה, קחי אולי את דף ותרשמי מה היית עושה אילו לא היתת פוחדת.היית הולכת?) אז- תנשמי עמוק ו.. עם זה מה שאת אמורה לעשות.. תסיגי אופניים ..יהיה לך הסעה למקום המפגש ..תצליחי לסיים את המסע ..או שתגיעי לאן שתגיעי אם התחושה:"הנה- לפחות ניסיתי" ..תגיעי מאילת בשלום הביתה. בהצלחה! סימון.

למעלה