עזרה מישהו

keeeren

New member
עזרה מישהו

מישהו פה אני צריכה עזרה במסרים כי אסור לדבר על זה פה...

keeeren

New member
זה כבר לא משנה

זה היה בקשר לקליפ ועכשיו ראיתי אותו קליפ מגניב ואני לא מתפלא למה לא שידרו אותו בMTV אבל קליפ יפה אבל אתם לא חושבים שאמינם שמנה קצת את הסגנון שלו? קשה לי להגיד את זה אבל אמינם קצת "מתלהב" כזה בקליפ לא...?

power of three

New member
מה הכוונה "מתלהב"?

אני ממש אהבתי ת'קליפ. יש לו הומור...שיהיה בריא. אבל כמו שציינת, אין מצב שישדרו את הקחליפ בMTV בגלל התוכן שלו. תודה לאל שיש קאזה.

keeeren

New member
טוב לא משנה

רדו מהתגובה שלי לקליפ זה קליפ יפה... יש לי שאלה לפני כמה זמן היה שירשור של איפה ניתן למצוא שרשראות של D12 בארץ? עכשיו אני לא ממש אוהבת את D12 אני מעדיפה שרשרת של אמינם אז שמישהו יעזור לי בבקשה איפה אפשר למצוא כי יש לי כסף (יש לי שוגר דדי- אין לי מושג איך רושמים באנגלית... לא סתם סתם חס וחלילה שוגר דדי) בכל מקרה יש לי עד 120 שקל בערך לקנות שרשרת י-פ-ה של אמינם בארץ מישהו יודע איפה יש?

mc bige

New member
מאד מאן

יש שני סוגים של שרשראות של אמינם.. שתיהן נראות אותו הדבר אמינם באלכסון כזה... שרשרת אחת בצבע זהב ואחת בצבע כסף... כל שרשרת זה 120 שקל מאד מאן-תחנה מרכזית הישנה בתל אביב , קומה 4 בסוף הצד ההפוך ממקדונלדס ליד חנות בון מארט מאד מאן-דיזינגוף סנטר תל אביב, קומה 3 מתחת לחנות המטייל וליד חנות של מוצרי קוסמטקיה ומוצרי בית כאלה...

M ShadY

New member
יש לי משהו להגיד על זה

אתם זוכרים שבשנים הקודמות אמינם היה ממש אויב הציבור וכל זה? כל התקשורת "אכלה" אותו בגלל שהוא ה-בד בוי של תעשיית המוזיקה? כנראה שהוא אהב את זה. אבל בשנה הזאת, יחסית לשנים האחרונות, הוא התרכך, עם כל הקטע של היילי וזה... אז כנראה הוא רוצה להחזיר את עם הקליפ סופרמן, מה שלא כ"כ יעזור כי אם.טי.וי לא מסכימים לשדר, ובצדק. אבל יש את גירלס גון ווילד...

למעלה