עזרה... מישהו?

demisaison

New member
עזרה... מישהו?

שלום לכולם.... זאת פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה, למרות שנכנסתי אליו כמה וכמה פעמים. אני בת 15.5, אני לא לסבית, אני די בטוחה בזה אבל אני נמשכת לבנות כך שאני מניחה שאני בי... טוב די לזיבולים עכשיו לתכלס: לפני בערך אמממ... חודש יצא לי לדבר עם אחת מהבצפר שלי שאף פעם לא דיברתי איתה קודם,השיחה לא הייתה על דברים חשובים, זה היה בפינת עישון שלנו כך שעישנו ביחד שזה תמיד מקרב אנשים, אבל מה שחשוב זה שמאז היא די.. לא יוצאת לי מהראש. כמה ימים אחר כך היא נעלמה ולא ראיתי אותה בבצפר ובכלל מלא זמן וכבר כמעט שכחתי ממנה והיום פתאום ראיתי אותה בבוקר... האא איזה אושר! אז חזרתי לחשוב עליה, והקטע שאני בכלל לא יודעת אם היא לסבית, או בי או משהו בכלל. יש לי חשדות, כי אף פעם לא ראיתי אותה עם בנים, רק ידידים וכאלה אבל אני ממש לא בטוחה. השאלה היא- איך מבררים?? עכשיו זה לא הכל יש שתי בעיות: 1. היא בכיתה יב ככה שבקושי יוצא לי לפגוש אותה. 2. דיברנו רק פעם אחת... גם ככה בקושי יש סיכוי שיהיה בינינו משו, אבל אני חייבת לדעת! אני מקווה שיש לכם רעיונות בשבילי, אולי מישהו שהיה פעם במצב דומה ויש לו עצות יעילות.... כל הצעה תתקבל בברכה! זה הכל, מצטערת שיצאה לי הודעה כל כך ארוכה, מי שהיה לו כוח לקרוא את הכל אני ממש מעריכה את זה. ממש אבל. המון תודה ויום טוב.

היא לא חייבת להיות בי או לסבית

תמיד יש את הסטרייטיות ש"היו שמחות לנסות" וכאלה, וכמובן המתלבטות
שמאוד משעשע לשגע אותן

למעלה