עזרה...???? מישהו????

עזרה...???? מישהו????

שלום לחברים הנכבדים. המממ..אני לא קוראת את ספרי הרומח, אבל חבר שלי כן, וחשבתי להפתיע אותו ברכישת כל ספרי הרומח (המתורגמים לעברית...) בגלל שאני בורה לגמרי לגבי כל מה שקשור לסדרה המפוארת הזאת (הבנתי שיש יותר מ-140 ספרים...איך עוקבים אחרי כל זה..) קיוויתי שאולי מישהו מכם יוכל לסייע לי קצת ולהגיד לי אילו ספרים יצאו בעברית, ואיפה אפשר להשיגם (גם משומשים יתקבלו בברכה..) תודה רבה...!!!!

Knotted String

New member
מה הוא כבר קרא?

אין טעם לקנות לו משהו שיש לו כבר, מן הסתם. תגידי לנו עד איפה הוא הגיע, ונגיד לך מה ההמשך.

שאלה טובה...

אה...אני לא יודעת מה הוא קרא...אבל הוא מסיים אותם בקצב דיי מהיר...לפני כמה ימים חיטטתי בספרייה ומצאתי את דאלאמר האפל, האחים מאז'ר ודרקונים של שמש גוועת...אין לי מושג אם הוא סיים אותם או שהוא עומד להתחיל...אבל מה, זאת לא מתנה יפה??? אפילו אם הוא כבר קרא???
ותודה על ההתייחסות....!!!!

Knotted String

New member
אבל למה לפתוח מיליון שרשורים?

תשתדלי להגיב לאותו שרשור, גם אם הפורום לא בדיוק שוקק חיים... לא יודעת, אני לא הייתי רוצה לקבל משהו שכבר יש לי.
את יכולה לקנות לו את ההמשך של דרקונים של שמש גוועת, הוא נקרא "דרקונים של כוכב אבוד"

בוקר טוב...

אני אתחיל בוידוי: מעולם לא כתבתי בשום פורום שהוא ככה שאין לי מושג רוב הזמן על מה אני לוחצת ובכלל לקח לי יומיים להירשם לפורום הזה...תרגישי נוח להעיר לי כמו לילדה מפגרת איך להחזיר לך תשובה...
בכל אופן, אין לו את אף אחד מהספרים, הוא לוקח מחברים...סתם חשבתי שזה יהיה נחמד להביא לו בתור מתנת יומולדת את כל הספרים האלה, גם ככה הוא אמר לי שהוא קורא אותם מגיל 14...ועוד שאלה: קראת את מחזור שער המוות של וייס ואת חרב האופל?? זה טוב? תודה...

Titush Black

New member
כל הספרים שיצאו בעברית?

זה נשמעת אחלה מתנה, למרות שחלק הספרים אני נפשית לא הייתי מסוגלת לקרוא יותר מפעם אחת. [אבל זה נשמע סיפור יקר. ספרים לא עולים כמו שהם עלו פעם]. בקשר לשני הסדרות הנוספות, יצא לי להתחיל את "מחזור שער המוות". סיימתי אותו ביומיים. אני חושבת שזה די עונה לך כמה הוא טוב;)

למעלה