עזרה - מילים לשיר

idano1

New member
עזרה - מילים לשיר

שלום לכולם! אני רוצה לבקש את המילים (והתרגום אם אפשר) לשיר של LOUKAS DARALAS - TO VOUNO (ההר אם אני לא טועה) בעיניי זהו שיר מדהים (יש לי את הביצוע של DARALAS, DALARAS,POULOPOULOUS,MARINELLA ומי לא...
) תודה רבה רבה! עידן

ל-idano1, אני תורם את המילים, אני

בטוח שבעבר פורסם בפורום התרגום לשיר הנפלא הזה...על כל פנים אחפש לך, אם לא יקדימו אותי תותחי הפורום הנפלא הזה... תהנה... TO VOUNO כתב: אואגאלוס פראגאס, הלחין: לוקאס דאראלאס MARINELLA THA ANEVO KE THA TRAGUDISO STO PIO PSILOTERO VUNO NA KUIETE STIN ERIMIA O PONOS MU ME TIN PENIA ME TO VUNO THA GINO FILOS KE ME TA PEVKA SINDROFIA KI'OTAN THA KLEO KE PONO THA ANASTENAZI TO VUNO APANO STO VUNO THA MINO KE APO TON KOSMO MAKRIA THA KLEO MONOS THA PONO KE THA MAKUI TO VUNO

איזקיס

New member
קבל בכייף>>>

Θ' ανέβω και θα τραγουδήσω στο πιο ψηλότερο βουνό ν' ακούγεται στην ερημιά ο πόνος μου με την πενιά THA ANEVO KE THA TRAGUDISO STO PIO PSILOTERO VUNO NA KUIETE STIN ERIMIA O PONOS MU ME TIN PENIA אני יעלה וישיר בהר הכי גבוה שהשממה תשמע את כאבי עם הניגון Με το βουνό θα γίνω φίλος και με τα πεύκα συντροφιά κι όταν θα κλαίω και πονώ θ' αναστενάζει το βουνό ME TO VUNO THA GINO FILOS KE ME TA PEVKA SINDROFIA KI'OTAN THA KLEO KE PONO THA ANASTENAZI TO VUNO עם ההר אני יתחבר והעצים יארחו לי חברה וכאשר אבכה ואכאב ההר ייאנח Απάνω στο βουνό θα μείνω κι από τον κόσμο μακριά θα κλαίω μόνος θα πονώ και θα μ' ακούει το βουνό APANO STO VUNO THA MINO KE APO TON KOSMO MAKRIA THA KLEO MONOS THA PONO KE THA MAKUI TO VUNO בהר אני יישאר והתרחק מן העולם אני יבכה ואכאב לבד וההר יקשיב לי

ל-איזקיס, אתה פשוט גדול איזה מהירות

שבת שלום שתהייה לך ולידידתך, מסור לה בשמי, ושמעתי שהתמונות מהמפגש יצאו לא מהעולם הזה...

idano1

New member
תודה!

תודה רבה לשניכם! אתם פשוט מדהימים! עידן

למעלה