עזרה! מילואים או לא?

פיקסל

New member
עזרה! מילואים או לא?

שלום, אספר בקצרה מה מצבי היום: אני נמצא חצי שנה לפני שחרור ויש לי פרופיל 64. יש לי בעיה רפואית שמקשה עלי מאוד את החיים והצבא לא מתייחס אליה כל כך כי היא לא כתובה בספר פרופילים. אני לא יכול להיות בשמש אפילו 5 דקות בלי צורך להתרחץ אחרת מתחילים לי זיהומים בעור וכאלה. כל השירות נלחמתי עם המערכת הרפואית הצבאית ובסוף ויתרתי ואמרתי לעצמי שאני אסיים את שלושת השנים האלו. אבל הנה מגיעה הבעיה. לא מזמן החליטו לשקול אותי (אפילו לא מיוזמתי) ומצאו שיש לי משקל יתר ועכשיו רוצים להוציא אותי על 21 מהצבא. בגדול אני יודע שאם אני "מתעקש" עם כל כולי עכשיו אני יוכל להשאר ולסיים 3 שנים. הפחד הגדול שלי הוא מילואים ולכן אני פונה אליכם כי אני חייב אבל חייב עזרה וחייב להחליט. איך מילואים לאנשים עם פרופיל 64? יש סיכוי שבכלל יוציאו אותי ממילואים כי יש לי פטור ללינת בית נגיד? זה כבר הגיע למצב שיש לי פטור ממדים בגלל הבעיה הרפואית שלי. השאלה אם זה מעניין את הרופאים במילואים! (כי הפטור זמני לבינתיים) אני לא מסוגל לשמור 5 דקות בחוץ השאלה היא באמת אם לצאת או בכוח להישאר. מישהו מכם יודע מה אפשר לעשות? איך לברר? כן לצאת ולחסוך חיים שלמים של סבל והתנגחויות עם המערכת הצבאית? או להשאר ולקחת סיכון שאני לא יוכל לצאת ממילואים (אפילו אם אני גובניק) כי חלק אומרים לי שהמגמה היום היא לא לקחת למילואים את כולם וחלק אומרים לי שלא מעניין אף אחד כלום ואני יעשה מילואים גם אם תצא לי הנשמה. עוד דבר האם הטאבו של "21" כזה נורא? באמת זה כזה ישנה למעבידים שלי? אני חייב תשובה דחוף כי עוד מעט הוועדה הרפואית שתוציא (או לא תוציא אם אני יעשה בלאגן) אותי מהצבא. תודה!

תלאבובה

New member
לדעתי תשאר בצבא

ותבקש אולי מי שרוצה לקבוע לך 21 המלצה לפטור ממילואים

למעלה