עזרה..מה עושים???

shakedsm

New member
עזרה..מה עושים???

שלום, קניתי היום שני מחשבים מדגם dell inspiron 6400 ב - ksp בסניף שלהם בפ"ת. ‎Dell Inspiron 6400 - GX319AN‎ ‎Model Name‎ ‎ GX319AN‎ ‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core Duo processor T2130 1.86GHz‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎120 GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎TFT LCD 15.4'' WXGA 1280X800 TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® 950GML upto 224MB shared system memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎WiFi 802.11‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ Yes‎ ‎ S-Video Out‎ ‎ Yes‎ ‎ D-sub (VGA)‎ ‎ Yes‎ ‎ USB‎ ‎ 4XUSB 2.0‎ ‎ RJ-45‎ ‎ Yes‎ ‎ FireWire‎ ‎ Yes‎ ‎ MIC‎ ‎ external microphone-in connector (mono)‎ ‎ Line In/Out‎ ‎ external speakers/headphone‎ ‎ Card Reader‎ ‎Integrated 5-1 Card Reader ‎ ‎ OS‎ ‎Free dos‎ ‎ Weight‎ ‎2.8 kg‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell 53WHr Li-ION ‎ ‎ Warranty‎ ‎ שלוש שנים ע''י ניופאן המחשבים מפורסמים באתר האינטרנט של ksp כבעלי 3 שנים אחריות ( ביקשתי גם מהמוכר את המפרט של המחשב וגם שם כתוב 3 שנים אחריות). אך כשהגעתי הביתה ובדקתי את תעודת האחריות - כתוב על תעודת האחריות של ניופאן שהיא ל שנה אחת בלבד (ושהאחריות על המסך היא 3 שנים). עתה, בחרתי לקנות את המחשב הזה רק בגלל שיש לו אחריות ל 3 שנים. אז מה אני עושה? יש לציין, שהמוכרים ב ksp לא אמרו לי שהאחריות על המחשב היא לשנה (ושרק על המסך היא ל 3 שנים). מה עושים???????

shakedsm

New member
לעוד מישהו זה קרה? עם ksp

אני פשוט נדהמתי שהם מפרסמים 3 שנים ובעצם זה לשנה אחת בלבד. ממש הטעייה מכוונת. מה גם שבמעמד הקנייה המוכר שעל אותי למה בחרתי בדל ואמרתי לו בגלל 3 שנים אחריות והוא לא אמר מילה. זה ממש גורם לי להאמין שפחדתי לקנות באייבורי ובסופו של דבר ksp התגלו שקרנים עוד הרבה יותר!!!! לעוד מישהו זה קרה איתם??? יש מצב שצריך לפרסם איזושהי מודעה לכל חברי הפורום שייזהרו מ ksp - לעיונך יאירB

bar666xp

New member
ממש ""מושלם"" במקום שרשתות כמו...

אייבורי יעלמו רשתות כמו KPS לומדות מהם איך לעבוד על הלקוח ממש ""מושלם"". תחזיר להם את המחשב בתוספת הודעה כי בכוונתך לפנות לאמון הציבור ו/או המועצה לצרכנות ולדווח על ההטעיה המכוונת בפירסום שלהם. אאל"ט מספיק כי האותיות אינן בגודל מסויים כדי שהפירסום יפסל ואף העסק/בעל העסק יקנס על הטעיית הציבור. לחילופין שיתנו לך את מה שהופיע בפירסום! אם כתוב 3 שנים אחריות וביכלל לא מופיע כי זה על רכיב זה או אחר בילבד. אגב זאת פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה בKSP... תמיד שרכשתי שם ו/או שאלתי שם על אחריות נימסר לי פרוט מלא של מה כלול מה לא כלול ולכמה זמן כל דבר... ממש חבל לשמוע/לקרוא שעוד רשת במקום לשמור על סטנדרט סביר מידרדרת לSELL SELL SELL בכל דרך אפשרית אפילו שיקרית.

יאיר B

New member
צריך להיזהר מכולם.

אגב, באופן מפתיע משהו אני לא מצליח למצוא את הדגם הזה באתר של ניופאן (מישהו אולי כן מצליח למצוא את המפרט המדוייק שמופיע באתר של KSP?) ולפותח השרשרור: אתה תמיד יכול לאיים על KSP בתביעה משפטית. תשמור צילומי מסך של המחשב ב-KSP - זאת ההוכחה שלך. שלח אותם יחד עם מכתב לשירות הלקוחות של ניופאן - שידעו מה קורה אצלם.

למעלה