עזרה- מה לשים בחבילה?

מיה134

New member
עזרה- מה לשים בחבילה?

יש לו עוד 3 שבועות לפחות (!) באילת הרחוקה, והוא יכול לדבר איתי רק בשבתות:( הוא רק היום הגיע לשם וכבר הבוקר שלחתי לו מכתב, אני חופרת:) בקיצור, מה אני יכולה לשים לדעתכן בחבילה? ממתקים וזה זה דיי ברור למרות שבטח גם ההורים ישלחו לו, וממילא אין לו בדיוק שעות לשבת ולאכול... אני רוצה יותר משו שיעלה לו חיוך, וגם יהיה שימושי.. לא יודעת, הצילו!!
 

GrowingMadness

New member
../images/Emo77.gif

מגזין כלשהוא [פנאי פלוס, בלייזר.. אני קניתי לשלי בלייזר והוא אהב חחח], חוברת תשחצים\תשבצים\סודוקו, ספר.. כמובן שחטיפים, עוגיות\עוגה [רק שיהיו פרווה ולא יתקלקלו], גומי... אל תשימי דברים יקרים כי לפעמים החבילה נגנבת או פשוט לא מגיעה וחבל על הכסף. את יכולה לצרף לו גם ברכה חמודה, בדיחות שלכם, משפטים מצחיקים... חוץ מאוכל אין כלכך מה לשים בחבילה, זה דיי העיקר
 

sl92

New member
שלחתי לחייל לפני חודש..

עשיתי לו חבילה ע-נ-ק-י-ת!!!! שלחתי לו מלא מלא ממתקים(צ'יפס,במבות,ביסלי,וואפלות,גליליות,פיצוחים......)עוגת בית,בקבוק שתייה שהוא אוהב,בלייזר,מגבונים, הוא אמר שחם לו אז מאוורר ידני כזה חח, מגבת,מנטוס,מסטיקים, סוכריות...והכי חשוב מכתב+תמונה שלך!!גם מההורים שלו תשאלי אותם אם הם רוצים לשלוח עם החבילה שלך משהו.. הוא ממממממש שמח!!! תספרי איך יצא:)
 
למעלה