עזרה מהר!! מחקתי בטעות את תיבת הדואר מהבית...... איך מחזירים אותה???
S simsit1 New member 3/2/04 #2 אני לא חושבת שאפשר.... למה שמרת אבל תסתכלי על הצד החיובי לא תצתרכי לשלם יותר חשבון דואר....
N nitzanw New member 3/2/04 #4 אי אפשר להחזיר אותה אלא... או לעבור לבית אחר או לעזוב את הבית ולעבור לגור שוב באותו בית אני חושבת שזה יסתדר
אי אפשר להחזיר אותה אלא... או לעבור לבית אחר או לעזוב את הבית ולעבור לגור שוב באותו בית אני חושבת שזה יסתדר
G gal56 New member 4/2/04 #8 כן... set_hour תיכתבו בסוגרים את השעה...... אני לא משתמשת בו..... וכלב את הולכת לעיר הישנה ומאמצת.....במידה ואין לך את חבילת ההרחווה:חיות וחוויות אז את לא יכולה....
כן... set_hour תיכתבו בסוגרים את השעה...... אני לא משתמשת בו..... וכלב את הולכת לעיר הישנה ומאמצת.....במידה ואין לך את חבילת ההרחווה:חיות וחוויות אז את לא יכולה....
M Mr C o C o N u T New member 4/2/04 #9 כמה דברים..../images/Emo143.gif../images/Emo144.gif../images/Emo147.gif../images/Emo145.gif 1. אני בן 2. יש לי סימס בחופשה, אז אני לא יכול לעשות את הקוד לשינוי השעה
כמה דברים..../images/Emo143.gif../images/Emo144.gif../images/Emo147.gif../images/Emo145.gif 1. אני בן 2. יש לי סימס בחופשה, אז אני לא יכול לעשות את הקוד לשינוי השעה
G gal56 New member 4/2/04 #10 קודם כל.. עניתי לזאת שלפניך שאלה.... לא אליך.... בגלל זה...אבל זה גם מופנה טיפה אליך... הסיסמא פועלת בכל ההרחבות.... לפי מה שאני יודעת....
קודם כל.. עניתי לזאת שלפניך שאלה.... לא אליך.... בגלל זה...אבל זה גם מופנה טיפה אליך... הסיסמא פועלת בכל ההרחבות.... לפי מה שאני יודעת....
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 5/2/04 #13 הקוד הזה כבר לא קיים היוצרים של הסימס הסבירו למה, אבל אני לא זוכרת.