עזרה---מהר מהר מהר

Da Killer

New member
עזרה---מהר מהר מהר

זה ממש חשוב! מסעדת קרן ביפו, עדיין פתוחה? ואם לא..עדיין מישהו יכול להסביר לי על המסעדה, מה האוכל שם? מה המחירים, הכל. תודה

B r u l e

New member
בוקר טוב

מגדלי התאומים התרסקו, רבין נרצח, בגין כבר לא נואם יותר, מיקי חיימוביץ' כבר לא בערוץ 2, וקרן נסגרה, כן, נסגרה.

B r u l e

New member
לא הייתי שם

אמנם הבנתי כי היה זה מטבח המשלב סגנון צרפתי (מנות בסגנון צרפתי) עם ניחוחות וחומרים מזרח תיכוניים, כגון טחינה.

רומי 007

New member
אתה רוצה בכוח לגרום לי לבכות??

היה שם את האוכל הכי הכי הכי טעים שאכלתי בארץ. חיים כהן פשוט גאון והמחשבה שהוא עומד לפתוח מסעדה ביוון ממש מכאיבה. אם עוד בא לך לאכול במקום שרוחו שורה עליו לך לדיקסי שם הוא שותף בבעלות.

meravbr

New member
אוי, התבלבלתי ... ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

עמית@

New member
היה נהדר |אייקון של נוסטלגיה|

אכלתי שם ארוחת פרידה מאחותי טרם נסיעתה לנכר, לנצח יזכרו בחיכי הלחמניות הפעוטות החמימות. מנה מופלאה של שקדי עגל עם פסטה טריה, מרק מלון ושקדים, טארט תאנים בזוק סוכר.. אוי אוי

Lear22

New member
אוהבי חיים קרן

אכין עבורכם מנה מספרו "חיים כהן מבשל" במפגש הפורום האחרון. ממני->אילכם

liti

New member
קבענו לחודש הבא אצל אמא של פיונה

תאריך עדיין אין, אבל להערכתי זה יהיה לקראת אמצע-סוף החודש. תאריך ייקבע בהמשך. אגב, מה ההעדפה שלכם- באחד הערבים במהלך השבוע או בסופ"ש- צהריים/ערב?

עמית@

New member
איזו מנה? ../images/Emo13.gif

כבר בישלתי מהספר כמה דברים ואכן מוצלחים המה אגב- ידידים שלי צילמו את הספר |אייקון גאה| נכון שהוא יפה? לי מתאים סופה"ש (אני עובדת משמרות- גם ערבים ואני לא רוצה לפספס...)

למעלה