עזרה מהרררר!!!!

M3L3CH

New member
עזרה מהרררר!!!!

אז ככה יש לי איי פי של אנשים שמנסים לפרוץ למחשב שלי איך אני מקבל מידע על האנשים האלה לפי האיי פי שלהם? תודה מראש!

שלום לך

אם יש לך את הפירוול, שזה הקיר האש,, זה לא תמיד מחייב שבפועל אותו אחד מנסה לפרוץ למחשב שלך, ישנם אנשים שעושים אם תוכנות מסויימות סריקה במחשב למי שאפשר לפרוץ, ואותה תוכנה זיהתה את האיפי שלך, ולך אומנם הוא מראה שכאילו מישהו מנסה לפרוץ ולחדור למחשב שלך, אבל זה בהחלט לא מוכרח, פשוט הסריקה הראתה וגילתה את האיפי שלך, אבל זה לא פריצה, וחוץ מזה שהפירוול, מגן טוב ומעולה נגד סוסים טרואנים, היה רגוע.

M3L3CH

New member
אני יודע

פשוט הוא הודיע לי הרבה פעמים על האיי פי הזה והבנתי שהבן זונה מנסה לפרוץ אז התעצבנתי ואני הולך לקרוע לו את הצורה צלצלתי לחברת אינטרנט שלו והבננאדם לא יתקרב לאינטרנט בחיים

חחחחחחחחחחחחחחח

הוא לא יתקרב יותר בחיים לאינטרנט?, זה נראה לי קצת מוגזם, אבל בהחלט חברת האינטרנט שלו, דרך האיפי יכולה לדעת מי הבן אדם ואפילו להגיע ישירות עד אליו, והמקסימום הוא שאין לך ממה להילחץ מאותו אחד כי אם יש לך תוכנות טובות שמגינים מפני סוסים טרואנים, אז תהיה בטוח שלא יפרצו למחשב שלך, באחריות.

Gexer01

New member
חחח x2

איך אני אוהב את אלה שמאיים....... מתפוצץ מצחווווווווווווק LLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL

למעלה