עזרה מהצלמים

גרזנית

New member
עזרה מהצלמים

מהבוקר אני מנסה להעלות תמונות ראשונות שלי מהדיגיטלית ואני לא מצליחה: לא תמונות דרך כאן לא ב pictor לא ב pic4u לא בשום מקום אחר help תודה

חי בר

New member
אני מאוד מרוצה מ-pbase

שהליצו לי כאן לפני כמה ימים. זה מאוד פשוט: -תייצרי לך חשבון שם -קחי כמה תמונות שאת רוצה (נראה לי שהכי טוב זה בפורמט jpeg) ושימי את כולן בתוך קובץ zip יחיד -תעשי upload לקובץ ה-zip. המערכת כבר יודעת לפרוש ולהציג לפי הסדר את התוכן (תמונות) בתוכו. אפשר כמובן להעלות ידנית תמונה בודדת או עד איזה עשר תמונות נפרדות (במקום לשים בזיפ) בקלות. אני מאוד ממליץ. היה לי חשבון בפיקטור וכל מיני כאלו ועזבתי אותם. www.pbase.com

Alto

New member
נראה שהבעיה אצלך

את מקבל הודעת שגיעה כלשהי או מגיעה ל time out? עוד שאלה: את מנסה לעלות ממחשב בבית או בעבודה?

Alto

New member
time out

אם את מגיעה ל time out בכל האתרים אז סביר שזה אחד מהשלושה: א. התמונות גדולות מאד ולכן לוקח יותר מידי זמן לעלות אותן. ב. יש חסימה של fire wall - צריך לברר עם אחראי הרשת. ג. אני מדבר שטויות (האופציה הסבירה)

גרזנית

New member
בקיצור, מי מוכן לעזור

לקבל ממני תמונות במייל והעלות לי אותם לרשת? ישלח נא אי מייל לכתובתי ואני אשלח התמונות תודה

ביקו

New member
גרזנית, אולי תנסי להעלות...

קבצים יותר קומפקטים? האתרים שצויינו כאן עובדים אצלי מצויין. החיבור אצלכם איטי?

חי בר

New member
איפה את שומרת את הקבצים?

תנסי להעביר תומנה אחת לספרייה כמו c:\temp ותראי אם זה עובד. אם את רוצה לנסות עוד כמה אפשרויות תשלחי דוא"ל לכתובת [email protected]

למעלה