עזרה מהירה...

omer ok

New member
עזרה מהירה...

מצטער על השיגועים שלי פה לאחרונה... שאני כותב תופים, הוא לא נותן לי לשמוע \ לכתוב חלק מהתופים! למה?!

AUTOHP = מדפסת אוטומטית של HP

אבל AUTOHQ זה הכפתור שמאפשר לך להקליט עם המקלדת שליטה שלך לפי איך שאתה מנגן ולא איך שהקיובייס מחליט...בעיקרון AUTOHQ נועד לאתר אוטומטית טעויות בנגינה ארוכה (מה שקורה לי המון) אבל בגדול אתנ יכול לנתק אותו ולנסות להקליט כמה פעמים כי לרוב הAUTOHQ הורס את ההקלטה(במוסיקת רוק לפחות)

תשמע...

בשמשך השנים שמעתי על המון אנשים שעובדים בקיובייס ללא מקלדת שליטה , אני אישית איך שניכנסתי לקיובייס לא מזמן (והמון בעזרת האנשים כאן בפורום כמו אבנלי בי וקונדרה) , ידעתי שאני לא הולך להתעסק ב"קקה" ואכן צדקתי , יצירות מורכבות שאני בונה בחיים לא הייתי מצליח על "לחשוב" לכתוב אותם בקיובייס , אז לכן קניתי מקלדת שליטה על כיפאק והיום אני מאושר , ובנינו ואני מקווה שאני לא פוגע באף אחד מהאנשים אבל עד היום , לא שמעתי מאף אחד שכותב בקיו בייס מוסיקה משהו "נהדר..." הכל ברמת החובבנות וצלילים קטסטרופה כאילו שיצאו ממשחק מגאסון.ויבוא זה שיחלוק על דעתי. כי אני תמיד אומר "מוסיקה מנגנים , "לא כותבים..." (כניראה שרק תופים)

omer ok

New member
אוקי...

סתם לידע כללי, כמה עולה מקלדת נורמלית? ומקלדת גורעה, אבל זולה? איפה קנית את שלך?

מקלדת טובה וזולה , צ'מע ממני...

קודם כל בעניין תכנות התופים אתה לא חייב מקלדת שליטה , אבל אם אתה רוצה להתקדם בנגינת מוסיקה אז יש לך ככה : 1 מקלדות חדשות בעלות 2 אוקטבות בין 300 - 400 שקל 2. יש לך מקלדת חבל"ז M-AUDIO ב750 שקל מקלדת זהב.(4 אוקטבות , בחלילית) 3 ויש לך יותר מתקדמות שהם יותר בשביל DJ'S ובוני טראקים למיניהם בסכומים קצת יותר גבוהים.

omer ok

New member
וואלה...

המחירים לא בשמים..אחרי שאני יקנה מגבר לבס, אני יחסוף למקלדת... עכשיו נניח ויש לי מקלדות 2 אוקטבות, אני בוחר איזה אוקטבות? תודה רבה. אני יתחיל לחסוך... נ.ב מישהו מוכר?

למעלה