עזרה מההורים??

עזרה מההורים??

תראו את הרוע והשחתת הנפש שהדת עולה לאדם. הורים חרדים לא יתמכו בשקל?! בילד/ה שלהם שהלך עם האמת שלו ונהייה חילוני.הורים חילונים לא מיתנהגים ככה עם ילדים שסרחו קל וחומר אלא שמתימרים להיות נציגי המוסר והטוב בעולם של אלוהים.נ.ב אתם קיבלתם תמיכה כספית או לפחות יעוץ מההורים כשעזבתם?

uri80

New member
ברור. כל ההורים החילוניים זהב טהור,

כל ההורים הדתיים והחרדים חארות אחד אחד. חלאס עם השטויות האלה. זה מגוחך.

ברור שיש חילונים רעים

אבל עם נדבר על הרוב אז רוב החרדים יזרקו ילד לרחוב על חוסר משמעת וחילונים לא.חוצמזה. תביט נקודתי הורים זורקים ילד לכלבים בגלל הדת על זה אין ויכוח!

ברור שהפנטיות הדתית גורמת

להורים הללו לאטום את ליבם לילדיהם, כי ליבם פתוח לאביהם שבשמים ולשליחיו בעולם, שהם הרבנים.

לך תכליל יא מכלילן! אינשאללה שתוכלל

יש אנשים טובים ויש אנשים רעים! החלוקה הזו לרוב חילוני רך מתוק ודיבשי מקבל ומלטף לעומת חרדי קר נוקשה ומתנכר, הרבה יותר מאידיוטית.

creo ergo sum

New member
בציבור הציוני דתי זה מאד שונה

על הרקע הדתי היה לי הרבה בעיות בהתחלה, אבל לאט לאט הרגלתי את אמא שלי לזה שחוץ מבארוחות אני מסתובב גלוי ראש בבית. ואבא שלי יודע שאני על המחשב בשבת ומעלים עין (אני אפילו מעדכן אותו בחדשות). היו המון בעיות על הרקע הדתי ועדיין יש כמה, לתמיכה נפשית בחילוניות שלי אני לא מצפה מההורים. חוץ מזה אני מקבל עזרה מלאה.

uri80

New member
מצטער לשמוע (באמת בלי ציניות)

זה עדיין לא הופך את כל ההורים החרדים והדתיים לנבלות, כשם שזה לא הופך את כל החילונים לערימה נהדרת של אמא תרזה. דרך אגב, ברוכה הבאה לפורום, כבר קיבלת? למה שלא תציגי את עצמך?

מובחרת

New member
תודה נשמה,וברוכים הנמצאים.

אני דוסית לשעבר,אשכנזיה חה חה,שמחה להיות כאן.

חה חה חה גם לך

אשכנזיה אמיתית אמיתית או חלילה מעורבת? נא לספור שבעה דורות אחורה כולל תעודות ארי מקוריות. זה חשוב כדי שנדע אם לתת לך לשבת בשורות הראשונות או ביציע. ואיזה תפקיד תמלאי, משפשפת פאנלים, או מנהלת. סדר והררכיה צריך שיהיה.

ישבו עליך שבעה?

זה לא הייה כבד..האמת היא שאם ההיתי יכול ההיתי מידע את ההורים שלי שיתחילו בהכנות..

מובחרת

New member
אז בעצם

אתה עדיין בארון מה שנקרא? לבוש כמו חרדי אבל אוכל שרימפס?

לא בדיוק.

קצת השתניתי בשנתיים האחרונות.. אני בא מהזרם הליטאי וההכרות היחידה שלי עם שרימפסים הייה בים כשצדתי אותם.אגב אני ממתין לטלפון מהלל. בני..

למעלה