עזרה םO

crazykid oO

New member
עזרה םO

היי אני חדשה ובלע בלע בלע יש איזה ילד בבצפר שממש מושך את תשומת לבי אבל לא ממש נראה לי שזו אהבה קודם כל... אני לא ממש מכירה אותו. את ההוא האמיתי XD הוא נער חמוד, מצחיק, עם חוש הומור, גאון, אם יורשה לי לומר, מאוד XD נחמד אני מתארת נסיך? ומהזווית שלי אני אומרת שהוא יפה ואחרות היו אומרות שהוא לא. נראה לי שאני רואה אותו מזווית עין שונה לגמרי אני מוצאת את עצמי בהפסקות ליד הכיתה שלו. םO ואני מנצלת את המצב תוך כדי דיבור עם חברות שהם בכיתה שלו........ אז כאילו, אני דווקא באה אליהן ואומרת "היי מה קורה?" אפשר לומר.. אפילו כל יום ואני כל הזמן רוצה לראות אותו ואני די חושבת עליו הרבה אממ... פעם בעבר התאהבתי.. וזו הייתה אהבה אמיתית. אני בטוחה ב100% שכן. במשך 6 שנים זה ישמע מצחיק אם אוסיף.. כל היסודי XD אבל עכשיו אני בחטיבה, כיתה ח' והילד ההוא בבצפר אחר ובשנה הזאת איכשהו שמתי לב לילד אחר ואיך אני אגרום לו.. איך אני אמשוך את תשומת ליבו? ואני די מתביישת ממנו םO בד"כ אני ממש לא מתביישת לדבר עם בנים והוא משפיע עליי לטובה!! הוא גורם לי להתנהג כמו ילדה טובה מאוווד ומנומסת מאווד XDDDDD גאד, מה קורה איתי? ואני גם מנסה לשכנע את עצמי שזו לא אהבה אבל אולי זה כן כי אז אחרי שראיתי אותו ואז הוא הולך אני נהיית עצובה םO כן... כנראה שגם אני חפרנית XD אז מה אני אעשה? ומחר ביום שבת אני הולכת לראות חצי מהשכבה הגזמתי פחות לא יודעת כמה אבל נראה לי שהוא יהיה שם ו...... מה קורה איתי!?!?

למעלה