עזרה ל storyteller מתחיל...

Cowboy Bebop

New member
עזרה ל storyteller מתחיל...

אהלן, אני עשיתי כבר כמה משחקים נחמדים ועלובים של די אן די ופרי פורם, ועכשיו אני מנסה ליצור עלילה ל vampire: masquerade.. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך בדיוק, אני יודע איך ליצור סיפור טוב, לא משחק ארוך או משו כזה.. אז אם מישו אולי מכיר משו עם כמה עצות או שיכול לעזור בעצמו, אני אשמח תודה מראש

JuffoWup

New member
תבנה את משחקי הכוחות של החצר

הערפדית ומשם תמשיך הלאה לפי ההשראה (נסיך, שריף האנרכיסט, האויב מבפנים, סבאט' וכו').

Cowboy Bebop

New member
ממ תודה, אבל 2 דברים:

juffowup- בדיוק משחק כוחות? serpent axis - הלוואי ושהייתי יכול להשיג אותו =S, ישלי את storyteller guide אבל אין לי את הכור בוק, כך שזה בעייתי... אולי מישו במקרה יודע איך אני יכול להשיג את ה core book?

Serpent Axis

New member
זו בעיה להשיג את הספר בארץ

וגם במקומות אחרים היום. מאז שWhite Wolf הוציאו את שיטות עולם החשכה החדש, הם הפסיקו את הייצור של ספרי כל השיטות של עולם החשכה הישן. ישנם עדיין מספר שרידים שניתן להשיג, בעיקר משיטת הDark Ages (שתי המהדורות) פה ושם אבל לא משהו שיעזור לך בתור Storyteller מתחיל. תנסה לברר בפריק או בפונדק אם יש להם איזה עותק של Vampire: The Masquerade. מלבדם, אני לא מכיר שום מקום בארץ שאפשר בכלל לקוות להשיג בו את הספר הזה היום... וחבל.

Serpent Axis

New member
ישנה עוד אפשרות

אתה יכול לזרום עם גל השיטות החדשות של White Wolf ולקנות את World of Darkness ואת Vampire: The Requiem.

אתה יכול

לנסות לקנות או להשאיל ממני. תלוי איפה אתה גר. ולא, אני עוד לא לגמרי בטוח שאני מוכר.

למעלה