עזרה לשידוך

Castlog

New member
עזרה לשידוך

קצת מביך אותי לעורר שאלה כזאת, איננו דתיים, אך בן שלנו מספיק מבוגר כבר, אינו מוצא כלה. כיצד ההית יכול לעזור חוץ מלברך?

Castlog

New member
בירלי אני צועקת וזועקת יחד עם בני

כך : )))))))))))))))))))א אה אהה אההה אהההה((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))אהההההההההההההההההה((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))אלוקי אלוקינוווווו ((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))אבינו היחיד שבשמים ((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))שלח לנו כלה אנאנא ((((((((((((((((((( ואין תשובה ואין דיין ואין כלה. חוצמזה שתדע לך שמי צועק לא מזיג הרבה.

asaf2000

New member
לאו דווקא לצעוק

תבקשי מה' כאילו הוא חבר טוב שעוזר לך, לא צריך לצעוק בשביל זה, ה' נמצא בכל מקום ושומע אותך ואם תתפללי הרבה ותקראי הרבה תהילים בסוף זה יגיע אסור לאבד את האמונה. יש לי חבר בן 25 שחיכה הרבה זמן לשידוך וכבר כמעט והתיאש, הוא נפגש עם הרבה בחורות ולא מצא את השידוך שלו. לפני שנה הוא מצא את השידוך, בחורה בת 17, עכשיו הוא כבר הבין למה לקח כל כך הרבה זמן למצוא את הזיווג שנקבע לו משמים...פשוט היא לא הגיע עדיין לגיל שנגזר עליה למצוא את השידוך.

Castlog

New member
אסף2YK מפיך לה' רק ש ../images/Emo5.gif

החבר הטוב שלי אז תדע לך שהוא כבר עבר את ה40. והאמת, לא ממש נראה לי שאיזה בת 17 תקפוץ על העגלה הזאת...אבל לך תדע. לדעתי צריך גם לעשות מעשים במישור המעשי. מה דעתך על הליכה לקברי צדיקים?

asaf2000

New member
תגובה

בהליכה לקברי צדיקים יש ענין גדול אבל צריך לזכור שגם כשאתה מתפלל על קבר הצדיק אתה מתפלל לקדוש ברוך הוא שיושיע אותך בזכות הצדיק ולא מתפלל לצדיק עצמו.

Castlog

New member
ישועה אינה מבקשתינו ../images/Emo12.gif

אלא כלה היא רצונוניו. אז בעצם מה שאתה אומר שהצדיק הוא כמו צינור לאלקים ויש צינורות נוספים.

בירלי

New member
../images/Emo141.gifטוב שאת צועקת ותמשיכי

עד שתבאו הישועה מאחל לכם בקרוב שתיזכו למצאו כלה הוגנת אמן!! [ומי שצועק מסיג הרבה]

Castlog

New member
קולי יבש כקול צפרירה במדבר ../images/Emo24.gif

אני זקוקה למנה הולמת של אגנוג או סתם גוגל-מוגל. הו מעוז צור ישעתינו, איה היא כלתינו. מניסיונך זה עוזר? כא

בירלי

New member
יש לי עצה

עצה מהצדיק הקדוש רבי ישראל דב אודסר לזיווג לקרוא תפילות מ"ד מ"ה מ"ו בחלק ב" של הספר ליקוטי תפילות של רבי נחמן אפשר לרכוש כאן

Castlog

New member
רכשתי אץ סיפורי מעשיות לחברתי

שהיתה לה בעיה בהריון. בקשר לידיד הרווק שלנו אז זה קצת בעיה כי הוא לא יכול לקרוא - הוא סובל מתסמונת דאון אם אתה בין בזה קצת. אולי יש לכם עוד רעיונות חוץ מברכות, ספרים, קברי צדיקים, שדכנים, רבים ? בירלי תודה רבה במיוחד

בירלי

New member
קסטלוג

נראה לי שיש בישבילו שידוכים כמוהו גם כן עם תיסמונת דאון בכל מקרה בהצלחה רבה ניסיתי לעזור!

למעלה