-עזרה לרוחות-

-עזרה לרוחות-

אחת הסיבות לזה שרוחות נשארות כאן ולא ממשיכות לעולם הבא היא בגלל שיש להן בעיה. לפעמים הן לא יודעות שהן מתות בגלל חווית המוות הקשה או שהן כועסות ורוצות לנקום או שיש להן עניינים לא פתורים וכל מיני בעיות כאלה. השאלה שלי היא אם יש דבר כזה "עזרה לרוחות", כלומר לעזור להן לפתור את הבעיה וע"י כך לעזור להן להמשיך הלאה - לעבור לעולם הבא. למשל אם רוח לא יודעת שהיא מתה אז לגרום לה להבין שהיא כן, ואם לרוח יש עניינים לא פתורים אז לעזור לה לסיים אותם כדי שהיא תוכל להמשיך וכו'.

Envenom

New member
ביהדות יש דבר כזה

זו אחת המטרות של "לשבת שבעה". בתרבויות אחרות עושים מסיבה לכבוד המת, או איזשהו טקס אחר שמראה לרוח שהיא צריכה לעבור הלאה. בקשר ל"לסיים עניינים לא פתורים", אפשר לעשות זאת באמצעות תקשור- אבל אני מאמין שאם מישהו מת, אפילו בנסיבות כביכול לא טבעיות, יש לזה סיבה והעניינים הלא פתורים יפתרו, במקרה הכי גרוע, בגלגול הבא.

ToryMaster

New member
מה עם זה?

אני נוטה לחשוב שאדם מת כשהגיע זמנו למות, גם אם לכולם זה נראה נורא פתאומי. מה ההבדל פה בין ילד ואיש מבוגר, אם שניהם כביכול סיימו את מה שהיה עליהם לעשות בגלגול הזה ועברו הלאה?

RainBird

New member
../images/Emo45.gif המוות בא לכולם. עשירים עניים זקנים וצעירים. לאלו שנאחזים בחיים והמוות הוא כאב גדול מנשוא, ואלו ששמחים לקראתו וצועדים לקראתו. זה מנחם. אפילו שייקספיר אמר: "המוות יבוא כאשר יבוא, ויש בך מתיקות מוזרה."

neophile

New member
אנחנו מדברים על רוחות זוכרת?

אם תשימי לב הנושא של השרשור הם רוחות והאם אפשר לעזור להם ואיך? מה לגבי ילד שהיה הכי מאושר ויום אחד הוא נדרס למוות? הטראומה גדולה מדי והוא אפילו לא מבין שהוא מת...

ToryMaster

New member
איך אתה יודע?

אני לא חושבת שזה מתפקידי לעזור לישות במישור שונה כל כך אלא אם היא ממש באה ומבקשת שאעזור לה להשתחרר מהטראומה :S.

neophile

New member
עור ואור

מה מישור אחר? אנחנו מדברים על רוח רפאים שזה פיסי כמו כל המידע שנקלוט בחושים שלנו זה חומר שנשאר ,חומר על טבעי דבר ראשון זה לא לשפוט שפיטה רק תגביל את התפיסה העל חושית שלך. תופעות על חושיות קורות בעולם הפנימי במוח ,תופעות חושיות קורות....בעולם החושי זה כמו שאנחנו מוצאים במוזיקה יופי לפי הויברציה בעור התוף בעוד שהיא משפיעה על כל האור שלנו מה זה עור ? זה המרכיב העיקרי בתופים , הוא יותר ממסננת מתוחכמת הוא בעל יכולת להדהד ויברציות בכל תא ותא לרוח רפאים אין עור כמו שלנו העור שלנו גם מתחבר למישור האסטרלי(האור...ההילה) רוח נמצאת במישור האסטרלי טיב היחסים בינינו הוא ריגשי ילדים לא בהכרח יכולים להבחין בין העור לאור בין "מציאות" ל"דמיון"

ToryMaster

New member
המ

הלכת כל כך לאיבוד בין מישורים "פיזיים" ששכחת לרגע שקיימים גם מישורים נפשיים ורגשיים.

Polar Aurora

New member
לא נראה

לי שכאשר ילד בת, נניח בגיל 3, הוא יישאר עם רמת הבנה של ילד בן 3 גם במצב חסר הגוף. באמת נראה לכם שנשמה לא תבכין שהיא כבר לא מוגברת על ידי גוף ועל ידי התודעה המוגברלת שלו?

RainBird

New member
אנשים טועים לחשוב שאדם זה רק הנפש, או רק הרוח או רק הגוף. כמובן שהשלם יותר שווה מסכום חלקיו. לדעתי אפשר לחלק את המושג "אדם" לשלושה. * גוף- החלק הפיסי שמשמש כגנרטור לאנרגיה שמשאירה אותנו בעולם הזה. יש בו את הזיכרון המיידי וחלק מהאימפולסים והיצרים. * נפש- הרגש והתת מודע ומה שמחבר אותנו למארג הרשת של היקום. זה חלק שתמיד מתגלגל הלאה. * רוח- מה שלמדנו. חלק נכבד מהזכרונות שלנו. מה שעושה אותנו- אותנו. לפעמים היא נשארת פה אחרי המוות. לפעמים היא עוברת למימד אסטרלי. כשהיא נשארת פה *לרוב* היא לא מזיקה. אבל במידה והיא מזיקה אין לי שום בעיה לסלק אותה עם טקס גירוש פשוט. שום חלק מאלו אינו אדם לבד. רוח לבד היא לא מי שמת אלא שריד אנרגטי. אם היא מטרד בעולם הזה (כפי שהיא יכולה להיות לפעמים) אין שום סיבה לחשוב שרוח של ילד בן שלוש הוא ילד בן שלוש. ארדן.

Polar Aurora

New member
לפי מה

שאתה אומר, הנשמה מתגלגלת הלאה ומשאירה את הרוח- הזכרונות, החוויות, הניסיון שצברה במהלך הגלגול, מאחור. ממשיכה הלאה ומתחילה לגמרי מחדש, בלתי מצויידת מן הגלגולים הכודמים... אם כך, אם הבנתי נכון, אז מה הטעם באין ספור גלגולים אם את השיעורים שנלמדו משאירים מאחור?... משהו לא מסתדר לי, אני צריכה הסבר מפורט יותר..

RainBird

New member
הכל מחובר. דבר ראשון אם תשימי לב תזכרי שאת לא בדיוק זוכרת בבהירות רבה מה היית בגילגול הקודם. הזיכרון הזה לא בדיוק שם כדי שתשלפי אותו. דבר שני כל מי שהיית הופך להיות חלק ממך, הוא משאיר חותם על הנפש. זו הסיבה שיש טראומות מגילגולים קודמים ושיעורים קודמים שלא נלמדו- כדי שתלמדי עכשיו. וכשתסיימי את כל הגילגולים כל הרוחות וכל מי שהיית הופכים להיות אחד איתך. זה סוג של הראה והתאזנות. ארדן.

Polar Aurora

New member
זאת הייתה הכוונה שלי

ברור שאני לא זוכרת את הגלגולים הכודמים (למרות שמספר אנשים טוענים שהם כן..), אבל השיעורים שכבר למדתי לא נשארים מאחור. זה מה שלא היה ברור לי מהניסוח הכודם. תודה.

למעלה