עזרה לקננית גיפ

עזרה לקננית גיפ

ברצוני לקנות גיפ השאלה הנשאלת מה עדיף? טיוטה לנד קרוזר משנת 2000 עד 2002 או פגרו 2001 עד 2003? אבל לא רק מבחינת שטח וכו.. אלא גם הוצאות שוטפות כגון ביטוחים טיפולים והוצאות במוסך אודה על התשובה רונן

בנוסף

ראיתי זה עתה גיפ טרופר מנוע בנזין 3500 שנת 2000 אז אם אפשר לקבל המלצות לטוב ולרע ובבקשה מי שיכול לבצע השוואה אודה לו רונן

לגבי זה אני יכול לעזור רק ביונדאי

אבל אם אני לא טועה זה לא שונה בהרבה, אגרת רישוי סביבות אלפיים מאתיים, ביטוח חובה סביבות אלף תשע מאות, לגבי עלויות אחזקה תלוי איפה אתה מטפל. בהצלחה..

אני חסיד גדול של טרופרים

אבל לא בנזין. מנוע הדיזל בטרופר חזק מאוד (כ 160 כ"ס ) וחסכוני. מבחינת ביטוח, זה הכי קל בעולם, חייג לחברת הביטוח החביבה עליך ובקש הצעות מחיר. את הטרופר שלי אני מבטח ב 2100 חובה וב 2600 מקיף. צריכת הדלק של הטרופר היא כ 1 ל 10 בנסיעת כביש עד 100 קמ"ש וזה די קשה להחזיק אותו על 100 כי החזיר הזה יכול לסוע הרבה יותר מהר. מבחינת מיתלים הטרופר מלך |שמאלה| והמערכת הזאת עובדת לא רע גם בכביש. חבר שהחליף מטרופר 99 ידני לפאג'רו מדווח על ירידה משמעותית בביצועי השטח ועליה דומה בביצועי הכביש. לגבי טויוטה, אני לא מכיר, אבל השם לנד קורזר כבר הפך לאגדה, מן הסתם לא בכדי.

חחחח סמי היקר.. אולי אנחנו שונים..

אבל אישית הייתי מעדיף ביצועי כביש על ביצועי שטח, מסיבה פשוטה, הק``מ שאתה שורף בכביש גדולים בהרבה [וזה בלשון עדינה מאוד] על הק``מ הבודדים שאתה נמצא בשטח, לגבי הטרופר אני חולק עליך! ולעסנו כבר את הנושא הזה אין ספור פעמים.. שבוע מצוין סמי..

התכתבנו על זה כבר כמה פעמים,

אתה אוהב את הטרופר. אני לא מסוגל לראות את הרכב הזה. אחרי ששלושה לקוחות שלי וגם חבר טוב מקללים את היום שבו הם בחרו בקללה הזאת..

מבולבל

קראתי פה בפורום שעדיף טרופר בנזין בגלל בעיית מנוע או משהו דומה חבר שלי שעבד ביו אם אי אמר לי לא לגעת בדיזל האוטומטי. אבל הבנזין מאוד אטרקטיבי מבחינת מחיר ורמת איבזור כמובן שאני אישית מעדיף לנדקוזר אבל בוא נורא יקר בגלל זה חשבתי על הכיוון של הפאגרו שהוא נע לשנת 2001 בסביבות 115000 עד 130000 ש"ח

אז בוא נעשה סדר!

‏ ‏כמה ק``מ אתה מעריך שתעשה בשנה! מה הדרישות שלך מהרכב! מה החלק העיקרי של הנסיעות שלך? תענה ואז יהיה יותר קל לתת לך תשובות מדויקות יותר

הייתי ממליץ על מה שהתחלנו..

פאג`רו או לאנד קרוזר. טרופר בנזין נפסלת על הסף, אלא אם כן יש לך תחנת דלק שאתה לא משלם על הבנזין.. איזה סוג עגלה אתה הולך לגרור?

בלי קשר לרכב כזה או אחר,

עדיף דיזל. הדיזל חסכוני יותר, חזק יותר בסל"ד הנמוך ובמהירות זחילה כמעט ולא צורך דלק. החסרון היחידי של הדיזל הוא משקל המנוע, לחלוטין לא מעניין ברכב שהוא כבד ממילא.

denver101

New member
לך על הטיוטה הכי טוב למרות שגם הפגארו טוב

אבל עדיף טיוטה מנוע חזק D4D רכב אמין טיפולים כול עוד שאתה לא ניכנס לחברה אז זה בסדר כי הם שוחטים לדוגמא פילטר אויר ללנד קרוזר 99 400 שקל

miki69

New member
רא/שית

מהלך המתלה של הטרופר הוא מאחור , מקדימה יש לו או יותר נכון אין לן מהלך מתלה . שנית אני חוזר ואומר טרופר שלא הוחלף לו מנוע לחדש במסגרת ריקול , אני , והדגש על אני לא הייתי קונה בשום מחיר

noki4

New member
פילטר אוויר תחליפי ללנדקרוזר 32 ש"ח../images/Emo9.gif

למעלה