עזרה לפני קנייה

Bill Kilgore

New member
עזרה לפני קנייה

אחרי כמה סקירות שוק ושעות רבות בפורום הזה ודומיו, אני סגור בגדול על מה אני צריך ואשמח אם אתם תוכלו לכוון אותי באופן מדויק יותר לדגמים ספציפיים, כי שם אני מאבד כיוון. אני מעונין במחשב תוצרת DELL, גם בגלל המלצות וגם בגלל ה 3 שנות אחריות. אני לא לגמרי מתמצא בהבדלים בין הסדרות השונות (לאטיטיוד , אינספירון וכו') אשמח להסבר. השימוש העיקריים שלי יהיו אינטרנט, סרטים, אופיס וקצת תוכנות צריבה לא מתוחכמות מדי. בלי משחקים. טווח מחירים נע באיזור ה5000, אשלם יותר רק אם זה קריטי, ופחות רק אם זה לא קריטי. הארדיסק - 120 GB יספיק, לא אתנגד ל160 אם זה לא יכאב בכיס. מסך - לא מפריע לי עניין המשקל או הגודל, 15-15.4 יעבוד מבחינתי. מעבד - 2GHz זה משהו להתעקש עליו או שאפשר להסתפק בפחות (1.6-1.86)? זיכרון - הבנתי שלא רצוי פחות מ2G, אבל אני לא מבין בזה הרבה. כרטיס מסך - לא קריטי בכלל בטריה - 6 תאים יספיק מערכת הפעלה - יש חנויות שמתקינות XP? אני לא אסתדר עם להתקין את זה לבד ולהתחיל לחפש דרייברים, אבל אם וויסטה כזאת זוועה לדעתכם אז נעשה את המאמץ. יציאות - לא מבין בזה כלום. לא צריך חיבור לטלוויזיה . תוספות - צורב DVD זה סטנדרט להבנתי, אני כן מעוניין שיהיה מסוגל לצרוב דיסקים רב פעמיים. אני מניח שיש לזה שם. כרטיס רשת אלחוטי חובה. לא צריך בלוטות' מצלמות וכו'. דבר אחרון וחשוב - אני צריך אספקה במקום. הבנתי שיש חנות בפ"ת שעובדת עם DELL, אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע. תודה.

kobi 23

New member
אני אסביר לך

נתחיל בכך שאני לא אמליץ לך על דגם מסויים מפני שכבר רצו עלי שמועות מרושעות כאילו יש לי אינטרסים כאלה או אחרים לחנות זו או אחרת או לחברה זו בכלל. אני רק אסביר לך על ההבדל בין הסדרות השונות. אינספיריון- הסדרה הביתית של דל , הסדרה הזולה יחסית הנותנת לך יותר מפרטים תמורת פחות כסף על חשבון איכות חומרים. הסדרה הזו למעשה היא סדרת הכניסה של המחשבים הניידים של דל. מתאימה יותר למי שמחפש יותר ביצןועים בפחות כסף (יחסי) לטיטיוד- הסדרה העיסקית ,יקרה יותר ובד"כ נותנת לך פחות תמורה מבחינת חומרה על חשבון איכות חומרים טובה יותר , סדרה עמידה יותר פיזית עם איכות גבוהה יותר מהאינספיריון (כפתורים , מארז וכו'). יש גם אפשרות לביצעוים גבוהים יותר אך זה יקר יותר יש עוד סדרה בשם ווסטרו שהיא בין האינספריון ללטיטיוד

Bill Kilgore

New member
תודה רבה

ואתה יכול להמליץ במסר אם אתה לא רוצה שאנשים סתם יתקפו אותך. זה ממש חשוב לי לבוא עם דגם מדויק כי אני מעוניין לבצע קנייה במקום.

Bill Kilgore

New member
אפשר להיות חצוף?

כמה עלה? איפה קנית? זה עדיין עדכני או שקנית לפני זמן רב יחסית? תודה וסליחה.

UrbanDK

New member
לי יש הארדיסק 7200 RPM, אבל אני לא בטוח כמה

זה משנה בכלל. הדבר היחידי שהייתי משנה זה משלם בשביל לקבל XP מותקן. שלי עם ויסטה ואני לא ממש מסתדר איתה, למצוא דרייברים לXP זה בלאגן, ונחמד לקבל הכל מוכן (חוצמזה, תוכל לשלוח לי את הדרייברים ברגע שתקנה...
). מלבד זאת הכל בסדר. אני רק אציין, כרגיל, את עניין המסך המבריק. אני קניתי את שלי בארה"ב כי אי אפשר להשיג בארץ כזה עם מסך מט. אם ניסית ואתה יודע שזה לא מפריע לך - אז סבבה. אם לא, תבדוק טוב לפני שאתה קונה. בהצלחה.

למעלה