עזרה לפורים

adi love noa

New member
עזרה לפורים

אני אחראית בבית הספר על ביתן מגדת העתידות, הדפסתי תמונות של קלפי טארוט עם פירוש לכל קלף אבל אני מעוניינת בעוד רעיונות להפעלת הביתן. חשבתי אולי על עוגיות מזל אבל אין לי משפטים מתאימים, אשמח לכל הצעה מקורית. הביתן הוא בבית ספר יסודי אז ההפעלות צריכות להיות בהתאם. תודה מראש.

KarinDi

New member
מגדת עתידות

- להכין כדור בדולח מצלופן/נייר כסף - לקרוא ב"קפה" (קולה, פטל, מה שתמצאי) - לעשות דמיון מודרך לכל מי שנכנס כדי שירגע ויכנס לאווירה מתאימה - אפשר למצוא אסטרולוגיה מהאינטרנט ולחלק לכל אחד לפי המזל שלו - משפטים לעוגיות מזל זה ממש לא בעיה להמציא...את יכולה להיכנס לכל אתר פתגמים כמו "בין המרכאות" ולמצוא ציטוטים מתאימים. - אפשר לקנות/להכין כדור כזה שמנערים או מסובבים והוא עונה לך על שאלה שמטרידה אותך

adi love noa

New member
תודה לך ו..

חברה הציעה לי את הרעיון של קריאה בקפה אבל לא כל כך קלטתי איך, אשמח אם תשתפי אותי במה שאת חשבת, במקום רעיון של אסטרולוגיה חשבתי על נומרולוגיה לכל ילד לפי האות הראשונה של השם שלו אבל גם הרעיון של המזל יכול להיות מעולה. ואיך מכינים כדור בדולח מנייר כסף? ושוב תודה לך על ההתייחסות.

KarinDi

New member
פירוט

לגבי הקריאה בקפה- פשוט נותנים לכל ילד לשתות קצת מיץ/קולה בכוס. כשהוא מסיים הופכים את הכוס, מסתכלים על הכתמים ומספרים לו מה העתיד שלו אומר... לגבי הנומרולוגיה- זה נשמע אדיר. רק קחי בחשבון שמזלות יש 12 ואותיות 22...תלוי כמה זמן יש לך! לגבי כדור הבדולח- פשוט מועכים נייר כסף לכדור, אפשר "לפסל" מעמד מנייר כסף וזה הכל כמובן לא לשכוח צעיפים בשביל המגדת! חג שמח!

KarinDi

New member
אוי לא

כתבתי לך הודעה ארוכה והיא לא נשלחה...אנסה שוב מחר...

למעלה