עזרה לעלמות במצוקה....

nimphelos

New member
עזרה לעלמות במצוקה....

ערב טוב לכם חובבי הקומיקס היקרים. אנחנו שלוש סטודנטיות ממכללת "שנקר", שמבצעות פרוייקט על בגדים עם תכשיטים. אתם בטח שואלים, "למה זה צריך לעניין אותנו" אז ככה. אנחנו בחרנו באמן דיוויד פינץ' (DAVID FINCH) להשראה, ומאד קשה לנו למצוא חומר עליו. היכן לא חיפשנו.... :( אנו רוצות להבין במילים מה מייחד אותו לעומת קומיקסאים אחרים בMARVEL , ולעומת קומיקסאים אחרים באופן כללי, מבחינה אמנותית כמובן (צבעים, צורות, תוכן, מסרים, דרך עבודה ועוד). אנחנו מאד מאד מאאאד נשמח אם תוכלו אולי לכוון אותנו לאתרים מתאימים, כיוון שבאתר האישי שלו אין שום דבר כזה, כמו כן אין שום דבר גם באתרים "לא רשמיים" עליו, אין באתר של MARVEL, ובקיצור - לא מצאנו. וכמובן שנרצה מאד לשמוע את דעתכם על דיוויד פינץ' מבחינה אמנותית. תודה מראש :)

Peter MFM

New member
מה שמייחד את דייויד פינץ'...

משאר הציירים של מרוול זה שהוא לא למד בשנקר ולכן הוא לא היה זקוק לפרוייקט עיצוב בכדי להתעניין בקומיקס.

nimphelos

New member
מצחיק מאד

האמת, שאני ספציפית מאד התעניינתי בקומיקס גם לפני, אבל יותר אהבתי את הסאנדמן ואת מאוס. אבל אני לא לבד כאן, ואני מנסה גם "לפתוח אופקים". אבל, פאק איט, אם אתה רק רוצה ללעוג לי, אז סבבה לך ושיהיה לך אחלה יום.

Peter MFM

New member
כי זה היה מצחיק

לפחות הצחיק אותי רוצה למחוק לי הודעות, תמחקי. אבל על תגערי בי כמו מחנכת.

AmirPerc

New member
אל*

אל תגערי בי כמו מחנכת* אבל אתה יכול, למשל, לשבת על המחנכת ולדרוש ממנה לגעור בך.

Peter MFM

New member
גיחצי גיחצי

חשבתי שזה הרגל רק של אמיתי סנדי וסבתא שלי, להסתפק בתיקון שגיעות כתיב כתשובה המספקת ביותר בעולם.

MajorWinters

New member
אפשר קצת פירוט על סדר הארועים?

אני לא כל כך מכיר את הצייר, קראתי רק דבר אחד שהוא צייר, אבל אם אתן לא כל כך מכירות אותו איך זה שבחרתן בו כהשראה?

nimphelos

New member
איפה נתחיל..

זה פרוייקט משותף לכמה סטודנטים, ולכל אחת יש טעם שונה. זה אומר שלפעמים גם הולכים על דברים פחות מוכרים וחוקרים אותם ביחד, אם הנושא הראשוני מוצא חן בעיני כולם. המינוס בעבודה כזו הוא שלא תמיד מצליחים למצוא חומר, וזה בדיוק מה שקרה לנו. אבל כבר מאוחר מדי לשנות נושא. מקווה שזה מובן. יש לנו המון חומר ויזואלי, ואפילו כמה חוברות שלו. אבל הבעיה היא לנסות להגדיר אותו ואת סגנון העבודה הייחודי שלו. אני פחות או יותר מבינה, אבל לא מצליחה להגדיר במילים. לכן פניתי לכאן. מישהו אולי יכול לעזור לנו?

illustrator

New member
למרות חיבתי לפינץ'...

...הדרך הכי טובה להגדיר את סגנונו היא "חיקוי של מארק סילבסטרי." פינץ' החל לעבוד עבור סילבסטרי באימאג' בתחילת שנות התשעים, וגם החליף אותו כצייר הסדרה הראשונה בבעלות סילבסטרי - Cyberforce. דרכם נפרדו מאז, אבל הסגנון נשאר דומה.

nimphelos

New member
מה לדעתך מאפיין את סילבסטרי?

מה לדעתך מיוחד בו לעומת אחרים? יש לו איזה ייחוד מבחינה מסויימת?

למעלה