עזרה לעבודת מחקר

shirleyrozental

New member
עזרה לעבודת מחקר

אודה לכם אם תוכלו להקדיש כמה דקות לענות על שאלון במסגרת מחקר שלי לקראם סיום תואר ראשון בפסיכולוגיה. בעבודה אני בודקת את הקשר שבין סוג העצמי לבין הערכת חלופות. השאלון עבר אישור של ועדת האתיקה והמענה נעשה באופן אנונימי ואינו מאפשר את לזהותכם. השאלון נמצא בלינק הבא: http://bit.ly/v2dZsM

Watte?!?!

לא הבנתי את נושא המחקר... (מצד שני, הפסיכולוגית שלי אומרת שנרפאתי. אולי בגלל זה?)

מלפפiן

New member
כמה הערות לגבי המחקר,

קהל יעד- לא ברור מה לגבי ילידי הארץ אשר אחד מהוריהם צבר והשני לא. השכלה- חסר סעיף לגבי מי שלא סיים תיכון. נטייה דתית- חסר סעיף ״לא יהודי״ (או שהכוונה למידת דתיות גם בדתות אחרות?) שנת עלייה- בתחילת המחקר כתבתן שהמחקר מיועד רק לילידי הארץ כך שהשאלה הזו מיותרת. שאלון 1- ברוב השאלות יתאים יותר הנוסח - מסכים מאד או מאד לא מסכים, מאשר סביר שאנהג כך ומאד לא סביר שטנהג כך. ווהערה אחרונה, לא הבנתי ממש מה המחקר קשור לפורום תרבות הולנד, אבל שיהיה בהצלחה.

shirleyrozental

New member
תודה על הערותיך הבונות

המחקר לא קשור ישירות לתרבות הולנד, אבל אני בטח ניתן היה להבין מהשאלון שהוא עוסק במוצא, ולכן גם הולנדים שאולי נמצאים פה, יכולים לענות עליו. בקשר להערותיך, אני ממש מודה לך כי עכשיו אני יכולה לשנות את הפנייה לנבדקים בהתאם.

afon

New member
עניתי

אני חושב שלקחנו דמוקרטיות ודיקטטורות ביחד (או שזה היה אנתרופולוגיה) אני לא בטוח. בקיצור בהצלחה עם התואר :)

afon

New member
כן כן

אנתרופולוגיה עם מתת, אני הייתי החייל שתמיד הגיע באיחור :)

למעלה