עזרה לסטרייט

עזרה לסטרייט

אחד החברים הטובים שלי "יצא מהארון" אמרתי נו מילא זה לא מפריע לי חייתי 3שנים ביחידה קרבית ו אפילו באותו חדר עם הומו ככה שזה לא מפחיד אותי או משהו כזה ,אבל...יום אחד הוא בא אלי והכיר לי מישהו שהוא הכיר ובאמת בחור נחמד ,תוך כדי שאנחנו יושבים שותים קפה מעשנים איזה ג´וינט הם מתחילים להתמזמז והרגשתי קצת לא נוח ,אבל חייכתי ואמרתי טוב הבחור מאוהב מה אני יכול לעשות ,ופיניתי את החדר אחרי חודש הם נפרדו ,לא עבר יום והגיע בחור חדש, מקובל (גם אני הייתי מעוניין להכיר נשים בתדירות כזאת) העניין הוא ששוב חזר העניין של המזמוזים ,והעניין הוא שאני נותן לו להשתמש בדירה שלי כשהוא מכיר מישהו וכו´ ,כי הוא עדיין גר עם ההורים שלו והוא לו מרגיש בנוח להפגש עם בחורים אצלם ,והסיפור הזה חוזר על עצמו בוריאציה זו או אחרת וכשהערתי לו על זה הוא קישקש לי משהו על מרידה בהתנהגות סטרייטית ,וממשיך עסקים כרגיל ,עשיו כשאני מעיר הוא נעלב לי ,איך אני מגיע אליו שיקשיב יבין ויקבל כמו שאני מקבל ומכבד אותו ,תעזרו לי הוא אחד האנשים היותר חשובים לי וזה הופך בלתי נסבל

Yonatan L

New member
בו נתמקד...

למה זה מפריע לך? זה בגלל שמתמזמזים אצלך בסלון, או בגלל שאלו בנים שמתמזמזים? אם זו אופציה א´, נראה לי ששיחה עם החבר שתסביר את זה שאתה רוצה להשיב לעצמך את הבעלות על הסלון שלך אמורה להספיק, רצוי בליווי לא מעט הבהרות מצידך - שזה לא משנה שזה שני בנים, ושאם הוא היה מתמזמז כל יומיים עם בחורה אצלך בסלון היית מתבאס באותה מידה. לעומת זאת, אם זו אופציה ב´ יכול להיות שכדאי לך למצוא את הדרך להתמודד עם זה, קודם כל בשביל עצמך ובשביל שתרגיש שכשאתה מגדיר את עצמך כמי שיכול לקבל ולאהוב את השונה - זה גם מסונכרן עם ההרגשה. אני מקווה אגב שהוא מעריך את הטובה הענקית שעשית עד עכשיו בשבילו - לנסות לנהל חיי חברה תקינים כשגרים בבית ולא רוצים שההורים יידעו זה מאד לא פשוט.

היי יונתן ,תודה

קודם כל אני רוצה להדגיש ולמען האמת חשבתי שזה די ברור ממה שכתבתי שזה לא קשור לעובדה שמדובר בשני גברים ,ולמעשה אם זה היה מדובר בבחורה אני חושב שדבר ראשון לא הייתי מהסס להצטרף(עניין מוזר שכן יצא לנו להיות ביחד באורגיה עם נשים ),וברוב המקרים אני לא חושב שהבחורה תסכים להתמזמז לפניי ,מתוך איזשהם "קודים" לא כתובים אני פשוט רוצה יש משהו שאני צריך לקרוא שאולי יסבירו לי מה מקובל ומה לא, מן אמנת הקהילה ההומולסבית ,או שהוא פשוט צריך עדיין להתבגר מתוך הזהות המינית שלו שכנראה הייתה עצורה בו והוא עכשיו פשוט פורק, לגבי הטובה הענקית ,זה יותר מתוך דאגה שלא יסתובב במקומות לא סימפטיים ושידע שתמיד יש לו כתובת ולא יחפש איזה פארק או משהו כזה.... אנחנו שנינו בני 26+ סטודנטים לעיצוב ,ומאז שהוא יצא מהארון כאילו הוא חזר לגיל 18 רק שאין צבא על הראש :),שזה מדהים בפני עצמו ,ופילו אני מקבל מאנרגיות הטובות שיוצאות ממנו ,ובגלל כל הטוב הזה שהוא מרגיש אני כלכך שלם עם מה שהוא .וכמה שהוא יפה.. בשביל פרופורציות אנחנו חברים בערך כבר 20שנה וזה ההסבר לדאגה וזהו נראה אותכם מחר/היום במצעד

Liroy25

New member
לא קשור אם זה בחור או בחורה

ברגע שאתה נמצא בחברה, גם אם בן או בת הזוג לידך קצת נימוס לא יהרוג אף אחד. לדעתי שווה לך לדבר איתו על זה.

עודד א

New member
שיחה טובה ביניכם תפתור את הנושא

מניסיון, יש לפעמים את הנטייה להפגין לעיתים באופן מוחצן את ההתנהגות המינית ליד אנשים שיודעים שאתה גיי. אני בהחלט מבין שלא נוח לך, אז פשוט תדבר איתו. חשוב להסביר לו שאין לך התנגדות לנטייתו המינית, אלא להתנהגותו לידך. אני בטוח שהוא ישים לב לזה להבא. בהצלחה !

למעלה