עזרה לסטודנטית...

EastGirl83

New member
עזרה לסטודנטית...

שלום לכולם, אני סטודנטית מסיימת שנה ב', לומדת בסמינר הקיבוצים חינוך והוראה בתחום של היסטוריה ותנך. בשנה ד' אני צריכה להתחיל את הסטאג' שלי בהוראת המקצוע ובשנה ג' אני צריכה למצוא בית ספר שמוכן לקבל סטודנטית לסטאג'. אני מאוד מעוניינת ללמד בית ספר שיש בו יהודים וערבים, ואני כותבת בפורום הזה על מנת לבקש עזרה או כל דבר אחר שיעזור לי בלחפש בית ספר. בעיקרון אני מרמת גן אבל אם צריך... אני מוכנה לצאת מהמרכז וללמד במקום אחר... בתודה מראש, רומי.

masorti

New member
אומרים שלא רחוק מרמת-גן...

יש עיר ושמה יפו. ובעיר הזו יש גם יהודים וגם ערבים. אז יש שם בתי ספר ליהודים, ולערבים, ומשותפים. ואם את ממש רוצה לנסוע רחוק, גם בלוד וברמלה לא חסרים ערבים. בקיצור... קחי ספר טלפונים, וצלצלי למחוז ת"א של משרד החינוך. תבררי שם איזה בתי ספר ביפו מחפשים סטאג'רית כמוך.

EastGirl83

New member
באמת....

באמת תודה ש"הרחבת לי את הידע" ועל הציניות שלך... והפנייה הזאת נועדה לאנשים רצינית אשר יודעים למה אני מתכוונת בפנייתי!!!

../images/Emo54.gif אני לא יודע לגבי יפו

אבל בחיפה הבתי ספר מעורבים תנסי גם לברר במשרד החינוך הם בטח יודעים

נווה שלום ישוב ערבי יהודי

בישוב הזה יש בית ספר מעורב, נראה לי שנמצא באזור ירושלים אבל בטח תמצאי שם בית בפר מעורב מצורף בזה לינק לאתר שלהם: www.geocities.com כן ירבו כמוך וכן ירבו בתי ספר כמו נווה שלום .

eliasys

New member
בית ספר גליל

בית ספר גליל שבאזור משגב, הוא בית ספר על טהרתו של הדו-קיום. זו אוירה טובה מאוד מאני ממליץ עליו

למעלה