עזרה למתלבט

lastiger

New member
עזרה למתלבט../images/Emo4.gif

אהלן, אני מקווה שהשאלה שלי לא נשאלה כבר...בדקתי עד עמוד 10 בערך והיא לא... אני מעוניין לקנות נייד לשימוש ביתי בעיקר, עם ניידות מועטה מדי פעם. התעניינתי בכמה חנויות וכולם מאוד מנסים למכור את HP או LG...דווקא את IBM הם לא מציעים מייד ואומרים שזה סתם יקר יותר...דבר שנראה לי מוזר. בכל מקרה, השאלה שלי היא אם IBM זה סתם מותג או שזה עדיין רמה מעל כולם? שימוש בעיקר לאנטרנט ואופיס (לא משחקים או משהו כזה). יש לי תקציב של עד 10, אבל עדיף פחות כמובן. דגש על אמינות, נוחות הקלדה (גם עכבר), מס' יציאות USB, מסך מעל 14' תודה מראש לכל מי שמגיב! אתם עושים עבודת קודש

Jan22

New member
שימושים של אנטרנט ואופיס ? לא צריך

יותר מ5K עבור נייד חדש ; IBM אכן יקרים ,אולם המצויינות בולטת מאוד , שהיא מה שעולה הרבה . יש דגמים רבים ,תיכנס לזאפ ותבדוק . לדעתי ,שימושים של גלישה ואופיס ,לא דורשים יותר ממעבד סלרון (אם אלו השימושים המוגדרים) ,כלומר מפרט של : מעבד סלרון 1.5ומעלה ,זיכרון 512 הרדיסק 60GB וכרטיס מסך בסיסי .

lastiger

New member
אין לי בעיית תקציב...

יש לי את הכמה אלפים להוסיף אני רוצה משהו אמין להרבה זמן אבל גם שאוכל למכור אותו מהר ובמחיר טוב אם ארצה...HP ו LG עונים על דרישה זו? עוד שאלה, באג, החנות, נחשבים יחסית יקרים?

bar666xp

New member
מכוון שדיברת על מחירה שלו גם כדי...

לדעת לרוב מחשב נייד אנשים מעדיפים חדש ויש סיבות מוצדקות לכך!!! אבל HP וIBM הם מותגים בהחלט תוכל למצוא את אותו המפרט שיציאו HP וIBM במחיר הרבה יותר זול בחברות אחרות. אגב גם מחשבי DELL לא זולים במיוחד... השאלה העיקרית היא יעוד המחשב תמיד לכן.. אם מדובר בעיקר לאינטרנט ואופיס אין לך צורך במעבד חזק מדי או בכרטיס מסך בעל יכולות גרפיות מיוחדות ואולי אתה דווקה נכנס לקטגורית האנשים שכן כדי להם לבדוק מחשב יד שניה...לא רק בגלל המחיר אלה שהצורך שלך הוא לטכנולוגיה של שילשום (נט+אופיס) ולא לטכנולוגיה של מחר (עיבוד גרפי ברמה גבוהה+עיבוד מטמטי מהיר +++) בקיצור אין לך סיבה להוציא יותר מ5000 ש"ח ואתה מדבר כרגע על 10000 ש"ח אתה יכול להשתולל לקנות מעבד 64BIT דאבל-כור וכו' האם אתה צריך? לא ניראה לי...לדעתי כנס ל ZAP.CO.IL תעשה חיפוש על מחשבים ניידים במחירים של עד 5000 ש"ח וכבר יש לך מחשב שנותן יותר ממה שאתה צריך תבחר כמה ואני בתוח שיהיה כמה וכמה חברים כאן שישר יגידו לך מי נותן יותר בעד הכסף שלך.

למעלה