עזרה למתחיל (מאד..)

idor

New member
עזרה למתחיל (מאד..)

היי, צריך את עזרתכם... כשאני כותב את התוכנית הזאתי.. #include <stdio.h> int main() { char ch,let; ch=getchar(); flushall(); let=getchar(); putchar(let); putchar(ch) getchar(); } :הקומפיילר שלי כותב לי [Linker error] undefined reference to `flushall' ld returned 1 exit status הקומפיילר זה DEV C++ מישהו יכול להסביר לי..

michaeler

New member
שיהיה נוח יותר להבין:

היי, צריך את עזרתכם... כשאני כותב את התוכנית הזאתי..
#include <stdio.h> int main() { char ch,let; ch=getchar(); flushall(); let=getchar(); putchar(let); putchar(ch) getchar(); }​
:הקומפיילר שלי כותב לי
[Linker error] undefined reference to `flushall' ld returned 1 exit status​
הקומפיילר זה DEV C++ מישהו יכול להסביר לי..

nickname4

New member
FLASHALL זאתי לא פונקציה

סטנדרתית בC אז למה ציפית? שהקומפיילר ידע אותה בטלפתיה? אם אתה רוצה לנקות את הSTDIN (המקום שאליו הערכים שנקלטים בSCANF ואז עוברים למשתנה כלשהוא) אז עושים fflush(stdin); אם אתה רוצה לנקות את הSTDOUT (המקום שאליו נכנסים הערכים שאמורים לצאת בPRINTF) אז עושים fflush(stdout); למרות שיש גם STDERR ואין לי מושג מה הוא עושה,אבל אם אתה רוצה לנקות אותו אז תעשה: fflush(stderr);

idor

New member
..

היי... אני לא ממציא פונקציות.. אני לומד עם ספר וזה מה שרשום.. אולי תכולו להסביר לי בפשטות יותר למה המשורר התכוון ? או שאני יכול לזרוק את הספר ..?

ihovav

New member
תבדוק האם בספר כתוב שצריך "לייבא"

ספריה מסויימת או שהפונקציה ממוגדרת איפה שהו והספר עושה בה שימוש קבוע כאילו היא מופיעה שקוד.

nickname4

New member
גיגלתי בגוגל FLASHALL

וזה כמעט ולא מצא לי כלום, במזל גדול מצאתי אתר אחד שרשם שזאתי פונקציה לא סטנדרתית בC

iDC20

New member
כי זה FLUSHALL ../images/Emo69.gif

ולמה לעזאזל הפורומים פה לא תומכים בOPERA

נשמע לי כמו ספר ישן ולא עדכני. בקישורי הפורום יש לך הפניה לספר אינטרנטי חינם בנושא ++C/C.

למעלה