עזרה למתחילה...

• פותח הנושא me123
  • פורסם בתאריך

me123

New member
עזרה למתחילה...

אז ככה. הייתי בחו"ל ולקחתי שיעור גלישה אחד. היה אחלה כיף שבעולם ואפילו הצלחתי קצת למרות שלא היה משהו... בכל מקרה, חזרתי לארץ ואני רוצה לנסות להתחיל... אני מחיפה. איפה אפשר להשכיר ציוד (גלשן בעיקר)? איפה אפשר לקחת שיעור עם מורה? באיזה חוף אפשר לגלוש? ובכלל איך מתחילים? אם אפשר טלפונים של מקומות אני מאד אשמח ומי שיודע מחירים בכלל יהיה טוב... תודה אנשים. יעזור אם תספרו איך התחלתם. וחשוב כמובן שיהיה הכל בחיפה! בקיצור תודה

efratdoc

New member
אחותי היקרה

לדעתי כל מה שאת צריכה זה גלשן. תקני יד שנייה ויאלה לעבודה. קחי את אצמך ותלמדי מהנסיון שלך ויש כמה הודעות מאוד מעניינות בפורום למתחילים ששאלו שאלות וענו להם. גם אני מתחילה, ואפילו עוד מעט עוברת לחיפה מתל אביב (מתחילה ללמוד בטכניון). בהצלחה, אפרת בת 22

איזה סבבה שפתאום לגלוש נהיה באופנה

ויש חנויות גלישה בקניון ופתאום כל סלברטי שני הוא גולש למרות שבחיים שלי לא פגשתי לברטי גולש במים אבל לפחות יוצא לנו מזה שמלא כוסיות מתחילות ללמוד לגלוש

me123

New member
אז זהו שאני לא יודעת

איפה? אין לי כסף לקנות כרגע רק להשכיר... ובכלל, כמה עולה לקנות אחד משומש ויעיל? ודבר אחרון, אני לא יודעת באיזה חוף אפשר לגלוש/יש גלים...? ובהצלחה בטכניון (וכמובן אשמח לתגובה)

faith2

New member
אם את לומדת אצל טופסי...

הם מביאים את כל הציוד לשיעורים

BADbob

New member
פייט

גם טופסי יקר זה עולה 60 לשעההה אני לומד שם

ל ME123

אל תקחי מורה פרטי. אינטרסרף בקסטרא בחיפה מארגנים מן קייטנת\קורס\מחנה (משהו באמצע) של גלישה. זה בנווה ים, ולפי מה שהבנתי הם מארגנים הסעות מקסטרא. זה יוצא הרבה יותר משתלם בגלל שזה 5 ימים מ8:30 עד 13:30 ועולה בערך 750 שקל. (תחשבי שמדריך יעלה לך 60 ש"ח לשעה). הם מספקים גלשנים, חולצות גלישה וציוד הגנה מפני השמש. אם את (או מישהו אחר) רוצים את הטלפון תבקשו ואני אשלח לכם במסר, כי לא בא לי שימחקו את ההודעה.

סנבוטין

New member
תגידו בני כמה אתם שאתם ככה הולכים

כמו עיוורים ללמוד במקומות מסודרים לגלוש ?

חחחחחח

"הגנה מפני השמש" חחחחחחחחחחחחחח בואנה אנשים פה חיים בסרט קשה ביותר לא יצא ממכם גולשים בחיים תאמינו לי מה זה אתם הולכים לשלם כסף כוס אמק קחו כבר גלשן ותיכנסו לים סעמק איזה שכנזיםםםםםם מפגרים

faith2

New member
"איזה אשכנזים מפגרים"...

"טוב" וואלה החזקתי ממך...עד לפני דקה בערך

W u t a n g

New member
אני מסכים איתו לגמרי.. ../images/Emo45.gif

שמעי פייט' הוא צודק.. ילדים היום שופכים ת'כסף של ההורים שלהם על שיעורי גלישה במקום לקחת גלשן ולהכנס לים. 60 שקל לשעה? לא קצת הגזימו? (זה בטח נחשב עוד זול). ומה הקטע של הקייטנות המסריחות האלה שהתחילו לצוץ פתאום?! דרך אגב הים עולה, כבר היום הייתי מ 1 עד 4 אחה"צ, היה בסדר.. התקפות של 80 - 90 ככה..

faith2

New member
אבל מה הקשר לאשכנזים?

יש לי סלידה אדירה לגזעניים... ומה לעשות, יש לי אמא פחדנית שמתעקשת שילמדו אותי וזה היה התנאי אם אני מתחילה. דבר שני, תאמין לי שאין על המורה שלי וזה לא עניין של כסף כבר, פשוט כיף ללמוד איתו.

טוב נו.... צודקת מה לעשות

אבל בכוונה לא אמרתי אשכנזים ! אשכנזים זה אירופאים שכנזים זה משהו אחר בכלל זה ביטוי למפונקים .. אין קשר לגזענות אחותי :)

faith2

New member
אה יופי../images/Emo13.gif

|עומדת בגאווה ילדה מעורבת|

faith2

New member
אני...

חצי ארגנטינאית עם עדות אירופה (אשכנזיה) וחצי ספרדיה...

שאייאן

New member
סרטן אתה וואחד אל אהבל שתדע...

וגם אם תמשיך לזיין תמוח של האנשים פה על מה זה גלישה ומה זה לחיות את החלום ומה זה לעשות דברים כמו שצריך...אתה עדיין פאקינג וואנאבי מעפן...גם אתה לא גולש ולא משנה כמה גלשת וכמה אתה תותח... אין לך טיפת כבוד לדברים אלמנטרים... ויחתכת סמרטוט תקשיב טוב כי שנינו יודעים את החוק הזה... בשביל להיות גולש...אתה קודם צריך להיות בן אדם... ובשביל זה יא אהבל...לא צריך גלשן צריך שכל... לך תתאמן ...ותמשיך תסגנון הזה שלך פה בפורום והחינוך לא יאחר להגיע... פאק מה נהיה פה...ילדים בני 13 על שלושים וילדים בני 19 שגולשים עליהם... בחיי במקום להיות פה עופו לגלוש תאמינו לי הלוואי לכולכם ישרף המחשב ויהיה לכם רק תים... אולי יצאו מפה כמה מציאות.... סעעעמק זיינת לי תנרווים...סרטן בתחת שלי.

(_) (|) ^)( ) ?

לךכחגלךחלך ! חליגלגדעכ חלעיגדחעכליג יעכחי גחכעי יחגכ עיחגי ע!!! רוזויכ כגחג ! לךכילד ? מחרבן עלייך !

למעלה