עזרה למתחילה

wooshie

New member
עזרה למתחילה

שלום לכולם!
אני רוצה להכין את העוגה הראשונה שלי ויש לי כמה שאלות..
ראשית, העוגה צריכה להיות מוכנה ליום חמישי, האם אני צריכה לתת לעוגה להתייבש אחרי שאני מצפה אותה ועד להגשה? כמה זמן?
שנית, אני רוצה להכין כובע גדול שיונח על העוגה. מתי עלי לפסל את הכובע על מנת שיתייבש?
קניתי היום בצק עלמה וcmc, האם זה טוב על מנת לפסל כובע גדול שיונח על גבי העוגה? הכובע יהיה יציב?
תודה רבה לעונים

net the jet

New member
לא הבנתי מה צריך להתיבש, העוגה לפני ציפוי?

אחרי קרם...

הסדר הוא כזה: אופים, מקררים טוב טוב. מורחים קרם, מרדדים בצק סוכר ועוטפים. מקשטים.

לגבי הכובע, אפילו היום, כמה שיותר זמן יבוש יותר טוב, כי אם לא יתיבש טוב עלול להשבר בזמן העברה. או לבנות אותו ישירות על העוגה.

בצק עלמה ו cmc זה מצוין

net the jet

New member
לא הבנתי מה צריך להתיבש, העוגה לפני ציפוי?

אחרי קרם...

הסדר הוא כזה: אופים, מקררים טוב טוב. מורחים קרם, מרדדים בצק סוכר ועוטפים. מקשטים.

לגבי הכובע, אפילו היום, כמה שיותר זמן יבוש יותר טוב, כי אם לא יתיבש טוב עלול להשבר בזמן העברה. או לבנות אותו ישירות על העוגה.

בצק עלמה ו cmc זה מצוין

wooshie

New member
התכוונתי האם העוגה המצופה בבצק סוכר צריכה

להתייבש?
אני רוצה להניח עליה כובע מפוסל בבצק סוכר, לכן חשבתי שאולי אם הציפוי של העוגה לא יהיה קשה הוא עלול לשקוע..
ותודה רבה על התשובה המהירה

net the jet

New member
בגדול היא לא ריכה להתיבש, אבל אם הכובע

מלא, בעוגה אחרת , בבצק סוכר, אז הוא יהיה כבד, והייתי שמה תמיכה כמו בעוגת קומות.

wooshie

New member
קרם מקשר

סליחה שאני מנדנדת, אבל אני מחפשת עכשיו מתכון לקרם מקשר פרווה. מכיוון שהעוגה צריכה להיות בחוץ במשך יום ראיתי שכתבת שאת משתמשת בקרם חמאה ושוקולד: 100 גרם חמאה ו200 גרם שוקולד. רציתי לשאול איך את מכינה? ממיסה? מקציפה? אין מניעה להשתמש במחמאה נכון?
שוב תודה!

net the jet

New member
אין מניעה מלבד זה שאני אהיה עדינה ואגיד

שמחמאה זה מזעזע....
עדיף כבר מרגריה בלובנד
א-ב-ל, אם היתי צריכה לעשות פרווה, הייתי פשוט מדללת ריבה עם מים ומשתמשת בזה.

wooshie

New member
אם ככה אז אולי אשתמש בקצפת צמחית..

ריבה אני לא כ"כ אוהבת..
שוב המון תודה אני מקווה שייצא לי טוב ויהיה לי מה להראות..

wooshie

New member
רציתי להראות מה יצא

אמנם יצא קצת עקום, אבל בשביל עוגה ראשונה נראה לי שזה בסדר..
הרעיון של הבניינים בצדדים לקוח מפליקר של בחורה בשם Andrea's SweetCakes, את הכובע פיסלתי לפי כובע אמיתי.

שוב, תודה נטע עזרת לי מאוד

למעלה