עזרה למניעה בגן

עזרה למניעה בגן

אני התחלתי לעבודהשנה בגלל לימודי בגן. אחרי שנים של בריאות חזקה ( אני לא נוטלת אנטיביוטיקות או כדורים חזקים) הגעתי לגן והמערכת החיסונית שלי פשוט קרסה מול הילדים. וכל שבועיים אני מושבתת בגלל וירוס שנכנס למערכת ומסרב לצאת. האם למישהו יש עצה, איך לחזק את המערכת החיסונית שלי ואיך להימנע מכל המחלות שמתרוצצות בגן. אשמח לעצות ותודה

טוטס

New member
חיזוק המערכת החיסונית

יש טיפים לכך במילון המונחים שלנו (קישור בטור השמאלי בצבע ירוק), אך מעבר לכך חשוב כי תשימי לב לדברים הבאים: 1. כי החלונות תמיד יהיו מעט פתוחים בכדי שיכנס אויר צח מבחוץ. 2. מרבית המחלות שבהן אנו נדבקיםבגן או בבי"ס הן בגלל שהילדים נוגעים בהפרשות שונות ולאחר מכן נוגעים בחפצים. הצוות, שגם הוא נוגע בחפצים אלה (שם יד על השולחן וכדומה) מבלי לשים לב נוגע לאחר מכן בעיניים/פה/אף וכך החיידקים נכנסים לנו למערכת. שימי לב כי אינך נוגעת בפנים בזמן שאת בגן. 3. בנוסף - שטיפת ידיים תדירה. 20 שניות של שפשוף עפ הסבון (פחות מזה החומר הבקטריאלי לא פועל) ושטיפה טובה של הידיים עם מים. ממש ממליצה בכל שעה לשטוף לפחות פעם אחת את הידיים. 4.להמנע כמה שאפשר מלנשק את הילדים - גם לא על הלחי. שוב, הם מורחים הפרשות שונות על הפנים ומגע של השפתיים בהן מדבק. אני שרדתי בגן על פי הכללים האלה - ללא וירוס אחד אפילו...מקווה שיעבוד גם עבורך

למעלה