עזרה למיקום המנגל !!! למישהו יש רעיון איפה אפשר לעשות על האש באזור המרכז בלי שכל עם ישראל יהיה שם ?
E EREZ82 New member 2/5/06 #1 עזרה למיקום המנגל !!! למישהו יש רעיון איפה אפשר לעשות על האש באזור המרכז בלי שכל עם ישראל יהיה שם ?
L lizard New member 3/5/06 #2 אצלי בחצר, אני אוהב אנטריקוט מידיום רייר תהנו לכם. אני חושב שכל הארץ תהיה מלאה במנגלים לכן אל תקווה ליותר מידי. מצד שני, יש לך מן הסתם רכב שטח לא? שטחים רבים ומעניינים עומדים נגישים לך.
אצלי בחצר, אני אוהב אנטריקוט מידיום רייר תהנו לכם. אני חושב שכל הארץ תהיה מלאה במנגלים לכן אל תקווה ליותר מידי. מצד שני, יש לך מן הסתם רכב שטח לא? שטחים רבים ומעניינים עומדים נגישים לך.
T tomig New member 3/5/06 #3 המלצה שלי..... אני נוסע לחוף הים שצמוד לתחנת הכח קסריה מהצד של קסריה חוף מדהים רק גיפים ניכנסים ויש המון המון מקום גם שנה שעברה הייתי והיה פצצה בלי כל ההמולה של יום העצמאות אבל היו הרבה אנשים אבל כל אחד והפינה שלו....
המלצה שלי..... אני נוסע לחוף הים שצמוד לתחנת הכח קסריה מהצד של קסריה חוף מדהים רק גיפים ניכנסים ויש המון המון מקום גם שנה שעברה הייתי והיה פצצה בלי כל ההמולה של יום העצמאות אבל היו הרבה אנשים אבל כל אחד והפינה שלו....