עזרה למיואש סופית!

עזרה למיואש סופית!

שמעו סיפור שאני תקוע איתו הרבה זמן ולא יודע מה לעשות. לפני שנה וחצי עשיתי עסקה עם אדם מסוים שימכור לי משהו בתמורה לסכום כסף שנתתי לו כמה ימים לפני (6500שח) ביום ביצוע העסקה הוא רצה להביא לי חפצים משומשים ולא רציתי לקחת והוא הסכים לבטל עסקה וסיכמנו שיחזיר את הכסף. ומאותו יום התחילה הסחבת .הוא טיפטף לי לאט לאט עד שזה הצתמק ל4.5 וכל יום הוא משקר לי ועובר עלי או שהוא בא אלי ואומר לי כבר אני חוזר עם משהו. ונותן לי להתבאס כל פעם מחדש. בשעת ביצוע העיסקה שנינו הינו קטינים ועכשיו לא. יש לי ראיות לכך שהוא חיב לי . כמו שטר חוב ממנו. מה אני יכול לעשות מבחינת חוקתית או משפטית במקרה כזה? אולי זה נשמע עלוב הכמה אלפי שקלים האלה. אבל לילד במצב שלי זה הרבה. זה כסף שלוויתי מאנשים ועבדתי כמו חמור להחזיר אותו. מקווה שיש פה אנשים שיכולים ליעץ. לעזור. לי מה לעשות. תודה רבה לכל העוזרים. יום טוב ונעים.

shaio

New member
תשובה

שלח לו מכתב ובו תפרט את העובדות ותדרוש את החזרת כל כספך תוך 3 ימים, אחרת תיאלץ לפנות לערכאות. אחר כך, אם יש לך שטר חוב, הגש אותו להוצאה לפועל, ואם אין לך -- הגש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה. (אינני עו"ד)

למעלה