עזרה למטייל אבוד!

fwave

New member
עזרה למטייל אבוד!

שלום רב! אני מתכנן לטוס ליפן חודש הבא, אך מפאת בעיות תקציב, אני אשהה רוב הזמן בעיר קטנה בשם איוומה. היא נמצאת באיברקי. האם יש מה לראות באיוומה? האם יש מה לראות במיטו (שקרובה לאיוומה)? האם יהיה לי מה לעשות שם במשך כשבועיים? מה זה בכלל איברקי? עיר? מחוז? חבל ארץ? התנאים שלי שם מגבילים, אני חייב לחזור לאיוומה עד הערב, כך שאני מתכנן לבצע "גיחות" לטוקיו וחזרה ברכבת. אנא עיזרו לי! תודה!

הכי פשוט זה

להשיג לעצמך את ה lonely planet של יפן ולקרוא על האיזור. אם תוכל לכתוב את השמות בתעתיק אנגלי אפשר יהיה לחפש עבורך עוד מידע באינטרנט. אבל ... מה שהופך שהות במקום מסוים לנעימה זה הקשר עם האנשים שגרים בו

fwave

New member
זה סוג של מגאזין? ספר?

חיפשתי באינטרנט. איוומה אוטומטית מתקשרת לאייקידו. וזה נכון, אין שם שום דבר אחר. (וזו הסיבה שאני טס לשם...) יש הרבה מעיינות חמים. אבל כמה אפשר להכנס לכאלה?
חוץ מזה, יש מוזיאונים, פארק או שניים, ומקדש או שניים. השאלה היא האם זה מספיק למס' שבועות? איוומה: Iwama איברקי: Ibaraki מיטו:Mito ואני מסכים בהחלט עם מה שאמרת על הקשר עם אנשים.
בכל מקרה, תודה רבה!

fwave

New member
שלום, שלום... ../images/Emo13.gif

ספרים בדר"כ לא מכסים ערים קטנטנות כמו איוומה... אבל אני אקפוץ לסניף הקרוב של "למטייל" ואציץ במהדורה...

fwave

New member
איוומה ואייקידו.

באיוומה נמצא המכון שהקים או-סנסיי, ושם גם לימד עד ימיו האחרונים, אם אני לא טועה. במכון ישנו גם את המקדש שלו. אתה מחיפה, נכון? איפה אתה מתאמן?

המקדש שלו?!

יש לו מקדש?! אממ אני לא מחיפה...אני מהסביבה... אני מקרית ביאליק...אני מתאמן בקרית מוצקין מאיפה אתה?

fwave

New member
כן, מקדש.

הם בנו מקדש לכבודו. וגם אני מתאמן במוצקין. גל. מכיר? זה שמסתובב עם חגורה צהובה...

חשבתי מקדש שהוא היה נוהג לבקר בו

לא ידעתי שבנו לכבודו מקדש...יפה יפה מעניין אותי יום אחד לבקר שם... אמממ אתה מתאמן ברחוב יוספטל...אייקידו אייקיקאי אני מתאמן ברחוב המקביל...ברחוב שפרינצק באייקידו קוקיקאי כמה זמן אתה מתאמן?

fwave

New member
בכל זאת, מייסד השיטה...

הממממ... לא ידעתי שיש מכון ליד. מוזר מאד. היה לי מוזר מאד, אני מתאמן עשרה חודשים ולא מכיר אותך... מה זה קוקיקאי? הייתי מזמין אותך להצטרף אליי לנסיעה... אבל משהו באינפו שלך אומר לי שלא תוכל לבוא...

כבר דיי הרבה זמן המכון ליד נמצא

באייקידו הרי קיימים כמה זרמים שפותחו על ידי תלמידים וממשיכים של או-סנסיי שבעצמו הקים את ארגון האייקיקאי העולמי בין הזרמים יושינקאן, טומיקי, סיידוקאן ועוד רבים אחרים כשבינים קוקיקאי אתם בדוג'ו שלכם קבוצה יותר גדולה...אנחנו קבוצה יותר צנועה חחח אתה מוזמן להצטרף לאימון אחד בתור "ביקור" אוייש הגיל הגיל...אני כבר חולם על הרגע שאני אשתחרר מהצבא ואסע ברחבי העולם בטיול תרמילאים...בין היתר לעבור ביפן ולהתאמן שם זמן מה...

fwave

New member
הגיל...

בכל מקרה, לא שאלתי מהם הזרמים באייקידו. שאלתי מה זה קוקיקאי... מה הדגשים בקוקיקאי?

שרית(^_^)

New member
מיטו

במיטו שבמחוז איברקי נמצא אחד משלושת הגנים( (פארקים) המפורסמים ביפן: kairaku-en.

למעלה