עזרה למחר...

שח_מט

New member
עזרה למחר...

אשתי החליטה לחדש את ימיה כחובבת קואלות ואחרי שיטוטים נרחבים בסידני וליטוף אי אלו קואלות, ולרגל קבלת האוטו החדש (חבל"ז), כנראה ניסע מחר לגן השלושה בעמק בית שאן. התחלתי לקרוא את מאמר הצפון, אך מכיוון ששתיים מתוך שלוש הביקורות הראשונות די קוטלות הוא נזנח... (ליטי: נא לשים קודם ביקורות טובות...). וגם בגלל שהוא ליד המיטה ואני מאוד עייף לאחרונה. החום הזה הורג. אשמח לקבל נ"צ של מסעדות שוות באיזור (ת"א-גן השלושה עם דגש לצפון הלא מוכר...). שאם לא, אולי ניסע לעכו?... נדמה לי שהזוג המצטרף לא חובב דגים. כל הממליץ יבורך ויצ'ופר במפגש! שח נ.ב. אתמול נהננו מאוד במיאקו. דיווח מלא מחר. רק שתדעו שעם 25% הנחה אחרי 23 בלילה (ועוד 9% בהייטק) גם השבעים טורפים דגים. היה 10.

עמית@

New member
אורי בורי? (אבל רק אם הם כן חובבי

דגים
) עוד.. לא זוכרת כרגע (החום+חוסר שינה+ילדה בת 7 חודשים הוא לא מתכון טוב לזיכרון מהולל...) אנסה לחשוב ולענות (איזה אוטו החליף את הקיה המיתולוגית?)

סחה. כמו לעבור משווארמה לסינטה ../images/Emo13.gif

מזל טוב על הרכישה ונהיגה בטוחה
מקווה שאתה לא מקופח...

liti

New member
אורי בורי רחוק,

זה עוד בערך שעה נסיעה. קחו את זה בחשבון. אני לא רוצה לאכזב את אישתך אולם לא זכור לי שיש בגן השלושה קואלות, אם כי יש קנגורואים לרוב, קייזרים ועוד כמה חיות אוסטרליות מרתקות ומקסימות. (למרות שמצד שני, אולי הביאו גם קואלות?) בשרשור הבא תוכל לקרוא על מסעדות באיזור עמק יזרעאל. אני אישית ממליצה על נעורה, שלמרות שמדובר על מסעדת דרכים פשוטה האוכל בה מופלא. ולגבי מאמר הצפון, הוא מאורגן לפי סדר הפרסום (הפרסום האחרון מופיע ראשון), מאוד מקווה שיפורסמו בפורום ביקורות טובות בקרוב!

liti

New member
וגם ../images/Emo26.gif

חוות התבלינים בגלבוע- רק קח בחשבון שאף אחד מנכבדי הפורום הזה לא היה בה תקופה ארוכה מאוד ואין לנו מושג איך הרמה שם כיום- אולי אתם תבדקו ותדווחו?

../images/Emo32.gifסיפורציור

לפני מספר ימים קמתי מוצפת סבלנות והחלטתי לנצל הזדמנות זו ע"מ לקחת את אמי
וה"כרטיס מועדון" לטיב טעם
. מבין פירות הים, הבשרים והנקניקים, קניתי גם מעדנים. אבל מה, רק כשבאתי הביתה ראיתי שהם מכילים צבע מאכל
. נחשו מי נהנה (מאד) מהפשלה...
? רמז

liti

New member
לא הבנתי מה הייתה הבעיה,

בהמון המון מוצרים יש צבעי מאכל. התכוונת אולי לצבעי מאכל מלאכותיים?

meravbr

New member
../images/Emo99.gif איזה מתוקה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

למעלה