עזרה לידיד שלי..

עזרה לידיד שלי..

שלחתי אותו שיפנה אליכם בעצמו אבל הוא מתבייש ואיכשהו סונג'רתי לעשות את זה בשמו. אני מבינה שזה תמוה, אבל אני לא יכולה לשמוע יותר את החפירות האלה על כמה שהוא מתוסכל מהמצב. זה מה שיש לו להגיד: "אנחנו זוג יוצאים 3 וחצי שנים ועומדים להינשא בעוד 3 חודשים. הקשר החברי מעולה הכל פתוח חברות אמיתית מדברים על הכל חוץ מאשר הסקס. עד לפני כמעט שנה הכל היה בסדר פתאום החליטה שאין יותר מין אוראלי, שזה מגעיל אותה. היא לא מסוגלת שארד לה בשום פנים ואופן!! היא בקושי מסכימה לגוון בתנוחות, מה שלא היה לפני כן. דברנו על זה ואמרה במפורש שהיא אותי אוהבת הכי בעולם אבל סקס לא כזה מושך אותה והיא לא מוכנה ללכת לטיפול." דעתי: הבלאגן הזה נמשך כבר הרבה יותר משנה ואני חושבת שהוא לוחץ עליה וגורם לה להרגיש שהוא מאשים אותה בבעיות שיש להם בחדר המיטות (במכוון או שלא במכוון). היא כנראה פשוט לא מעלה את הבעיות שלה יש איתו ולא מסבירה מה גרם לשינוי הפתאומי. אני המלצתי על יעוץ זוגי אבל הוא מתבייש ללכת לבד אפילו בשביל לשמוע ולהבין במה מדובר, והיא ככל הנראה לא משתפת פעולה עם הרעיון באופן כללי. הבחור אובד עצות ועומד להתחתן עם בחורה שבקושי נותנת לו לגעת בה.. נשמח לכל עצה מועילה שלמישהו יש להציע. תודה!

אייבורי

New member
ההעצה הכי טובה

לבטל את החתונה ומייד כי כבר עכשיו רואים שזה יגמר בבכי.

אני לא רוצה לבאס

אבל כזיון הוא כנראה לא להיט מבחינת הכלה המיועדת לקח לה סדר גודל של שנתיים לתפוס בטחון ולבהיר לו שיש דברים שלא עושים לה את זה במיטה. אני לא רואה בעיה עם זה. הוא בסך הכל רוצה לענג אותה, לא? ומה שלא נעים - לא נעים. אז או שישתפר בצד המכני, או שיעזוב אותה לנפשה ויסתפק במה שהיא מוכנה לסבול בשקט. אבל אם הבעיה שלו היא שאין לו כרגע ליגיטימציה <כביכול> לבקש תגמול מצדה עבורו, זה כבר עניין של זוגיות פרופר - איך זה עובד ביניהם. אם רק עין תחת עין - זה בעיה. בלי הקשבה אין נתינה. בקיצור, צפויות לברנש שתי הוצאות גדולות - חתונה וכעבור זמן מה גירושין. הייתי מציעה לחסוך לעת עתה, בשתיהן. ללמוד תחילה לתקשר באופן בוטח וגם להתגבר על הביישנות. כי איך אומרים? אין הביישן למד...

מריוס זכריה

Member
מנהל
do less, live longer

לא להתחתן. טרגדיה ידועה מראש. אם ילכו לטיפול, ויהיו תוצאות טובות (לא לפני!) - אז בסדר. אבל בכל מקרה לא בעוד שלושה חודשים, שזה בעצם מחר בבוקר, ואין סיכוי באמת לדעת שיש שינוי (מקסימום היא תעשה לו פעמיים טובה כדי שיתחתן). שידחו לשנה. אם הם יעברו את השנה הזאת, אלוהים גדול.

I C E M A N 7

New member
לבטל במיידי

גבר שאוהב סקס אורלי לא מתחתן

aileen

New member
אז בעצם כל הגברים לא נשואים?

לא מכירה גבר שיסרב לסקס אוראלי..

מתי הם החליטו להתחתן?

יכול להיות שהיא "סבלה" סקס במשך שנתיים ואז כשהגיעה ההחלטה להתחתן, החליטה שאין לה יותר למה "לסבול" והחליטה לשים קץ לעניין. מפה זה לא ישתפר אלא רק יתדרדר, או שהיא בן אדם א-מיני, והוא פשוט יצטרך לחיות עם זה או לעזוב, או שבאמת היה איזה משהו שקרה שגרם לשינוי הפתאומי הזה, ואת זה לא ניתן לפתור אלא ע"י טיפול זוגי או סקסולוג/ית!

יש לך חבר חופר

הוא עושה את זה לך, הוא כנראה עושה את זה גם לחברה שלו - פלא שהוא עולה לה על העצבים? ואם את העובדה הבסיסית הזאת לא ציינת, איזה עוד עובדות מהותיות בקשר לזוג הזה השמטת? ובקיצור - לא מספיק אינפורמציה.

מה עוד תרצה לדעת?

אחרי הכל, זאת לא זוגיות שלי, אבל אני יכולה לשאול. אני אישית לא מצליחה בכלל לרדת לסוף דעתו של אף אחד מהם... אני אוהבת סקס ובכלל נגד נישואין... איזה עוד אינפורמציה אתה צריך עליהם כדי להביע דעה?

seeyou

New member
הוא מתבייש לפנות בעצמו ?../images/Emo12.gif

טלפון שבור זה יותר טוב? שיפנה תחת שם שלך אם מפחד בכינוי שלו יוסי

למעלה